NY BLOGG.

Ni hittar mig på -> http://saaandras.blogspot.com/
(nej, otekniska jag vet inte hur man länkar i bloggen)

trött tröttare tröttast

Ångrar lite att jag var på wbn igår. Det var inte särskilt roligt, eller jaa.. helt okej, men roligare kvällar har jag ju nog haft. Jag har fått alltför lite sömn och jag känner på mig att finskan inte kommer gå särskilt bra imorgon för jag har varken haft ork eller tid att förbereda mig idag. Typ 5 min efter att jag vaknat blev jag tvungen att åka och jobba för att någon hade blivit sjuk. Jag var inte glad åt att plocka flaskor idag kan jag säga, och jag var nog inte så trevlig mot kunderna heller. Kanske visar någon bild från igår någon dag, om jag orkar.


Känner mig lite handikappad.

Idag är jag ledig. Eller jag har tagit ledigt. Hade bara en lektion engelska eftersom jag varken har någon studenthörförståelse idag eller skriver tyskaprov. Och den kändes inte så nödvändig. Ska iallafall öva till matteprovet idag och försöka bli fri från mina förkylningsblåsor i munnen. Jag kan inte tugga någonting alls! Så ont gör det. Och så har jag ett stort skavsår mellan tummen och pekfingret som gör att jag inte kan böja fingrarna normalt. Och torra läppar som svider. Öm nacke. Halsont. Ta bort!!




datorproblem.

Skit också, min gamla dator kraschade igår så nu har jag formaterat den och allt är borta! Bilderna gick att rädda iallfall, men allt annat program måste installeras på nytt. Åh vad jobbigt! I vår när jag är lite rikare ska jag köpa en ny laptop. En helt ny. Eller så kan jag ju önska mig en i julklapp och hoppas på att jag får en.

Off to school

Jag har stigit upp klockan sju idag för att jag trodde att jag var tvungen att ta 07.50 bussen till skolan. Steg upp i onödan, för min bror ska tydligen ta bilen till skolan istället. Nu har jag iallafall gjort alla mina läxor. Åker snart till skolan för två timmar engelska. Sedan har jag finska och matte. Det här är en av de jobbigaste dagarna på veckan. Och efter skolan ska jag till livsmedel och jobba några timmar igen. Kommer troligen att jobba där hela vintern. Kan behövas. Vill inte ens veta hur lite jag har på mitt konto just nu.


RSS 2.0