PEPPARKAKOR

Jag har bakat pepparkakor med mamma igen.
Såhär fina blev dom!


MÅNDAG

Kom för en stund sen hem från skolan. Jag har varit och inventerat på lantbrukscentralen idag, gick hur snabbt som helst så jag skulle nog ha kunnat vara där någon timme till. Nu har jag druckit massa vatten och cyklat på motionscykeln, så nu förtjänar jag ett eller två avsnitt Gossip girl!




GOODNIGHT

Har tvingat Hanne att gå och sova klockan tio ikväll precis som jag gör. får se om hon klarar det...
GONATT!




GLAD LILLA JUL

Jag firar inte lilla jul på något speciellt sätt idag. Orkar faktist inte heller, känner mig lite svag. Igår var jag hos Simone och vi baka både pepparkakor och julstjärnor. Idag har jag köpt lite fler julklappar, och bakat pepparkakor igen, så nu har jag hunnit tröttna på pepparkaksdeg.
Ska ladda ner nån film nu och bara ta det lugnt, GLAD LILLA JUL


UTMATTAD

Är helt slut i kroppen idag. Jag har sjuka muskler, huvuvärk och så är jag TRÖTT. Jag har delat reklam i ösregnet idag, jag sprang istället för att cykla så får hoppas på att jag inte blir sjuk. Tänkte börja på modde instuderingsfrågorna nu som jag ligger ganska mycket efter i, men kom på att jag ska skriva blogginlägg istället. Dessutom är det bara 20 minuter kvar tills mammas pojkar börjar, så idag hinner jag inte. Efter det ska jag sova. Måste släpa mig tidigt till skolan imorgon för att vi ska till kyrkan, egentligen har jag sovmorgon -.-


bild från sommaren



OFF I GO

Skolan var lite bättre idag.. fast hanne är sjuk. Jag och Simone har spelat pingvinspelet på varje håltimme vi haft och sen fick vi jobb på lantbrukscentralen på måndag. Pia påminde idag oss om att vi ska sälja alla lotter och kaklådor och ta med pengarna senast på måndag, och jag som sålt typ en lott fick lite panik. Hade helt glömt bort det. Nu har jag iallafall just sålt alla lotter och kakor på mindre än en timme. Så nu har jag en sak mindre att tänka på. Jag har prov i franska imorgon så nu måste jag börja plugga om jag inte vill lämna in ett tomt papper!

TISDAG

Skrev ett misslyckat biologiprov på tent, hoppas jag blir godkänd. Skoldagen har varit tråkig, alla var ju sjuka.. kom till skolan imorgon! Jag har bara haft två lektioner, barbara dök aldrig upp på modde. Känns ganska onödigt att vara i skolan då. Har en massa saker jag borde göra idag, men det får vänta. Ska ut och springa i mörkret nu. Fastän jag egentligen är mörkrädd.




JULSTÄMNING

Jag har nästan inga bilder från helgen, har alltid med kameran men tar nästan aldrig bilder. hmm..  iallafall så har vi varit hos Jennie i vasa lördag och söndag. Glögg, pepparkakor och julöppning. Riktig julstämning. Jag köpte faktist en del av alla julklappar igår. Bra att jag är i god tid i år, brukar alltid bli så att jag köper alla i sista minuten.




DÄRFÖR SAKNAR JAG DIG

Du är en person som kan få en på helt andra tankar även när det känns hopplöst. Tack igen.
Kommer sova gott i natt (:


191109

Borde börja läsa på biologi som jag ska tenta nästa vecka, kan verkligen ingenting. Försökte börja läsa idag, men det sluta med att jag hamna hit. Suprise. Ska ta tag i det, snart.. Imorgon är det fredag, yes! Ganska bra att jag inte ska vara hemma, då har jag ju liksom en orsak att inte plugga biologi. Underbart!




EN BESVIKELSE

Jag är så arg på dig egentligen, men just nu har jag inte ens lust att se åt ditt håll längre. Eller ens slösa en sekund av mitt liv på dig.


JAG ÄR SNÅL...

På choklad! Eller något med choklad iallafall, men vi har inget hemma! Varför ska jag alltid få värsta sockersuget på kvällarna? Skulle lätt få ner en chokladplatta inom en halvtimme just nu!


ONSDAG (SNART FREDAG)

Skolan idag var tråkig, enda roliga idag var konstlektionen där jag och Hanne lagar en möbel!! och jag har inte anmält mig ännu till studentskrivningarna i vår, glömde bort det idag igen! Jag ska skriva i hälsolära.

Har just varit och delat reklam och nu ska jag kolla några avsnitt Gossip girl. Har fortfarande inte laddat ner det senaste avsnittet på säsong tre, ska spara det till senare och se ettans säsong på nytt!




ED WESTWICK


TISDAG

Har bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva. Den här dagen har varit nästan precis likadan som igår, inte speciellt händelserik med andra ord. Tog några bilder då jag kom hem, men jag är väldigt självkritisk så dom kommer inte upp här. Det blir ändå så att jag klipper bort halva ansiktet om inte hela.. haha.

GOSSIP GIRL

Jag har ju inget att göra nu på dagarna då jag bara måste ta det lugnt. Ganska tråkigt är det nog, har redan tröttnat. Håller på att ladda ner första avsnittet av Gossip girl! Har tänkt att jag ska börja om och se alla avsnitt på nytt eftersom jag inte orkar vänta tills det nyaste på säsong tre kommer ut. Bästa som finns just nu. Senare har jag också tänkt gå en promenad med mamma, annars kan jag nog inte somna inatt.




SÖNDAG

Idag har mamma och jag varit och köpt en jacka åt mig! tur att jag hann ta den sista. Det som drar ner mitt humör är att det är måndag imorgon, och skola i fem dagar till. Fastän jag har lätt period nu så har jag ändå ingen ork med skolan. Tänkte börja skriva hit en massa skolsaker nu, men insåg hur tråkigt inlägg det skulle bli.. nåja, det här blev ett ganska tråkigt inlägg ändå. skyller på att det är söndag.

I GAVE YOU EVERYTHING I HAD, THE GOOD THE BAD


FATTIGLAPP

Var på promenad med Jennie för en stund sen och usch vad kallt det var! Vintern är här nu minnsan. Ska försöka få mamma att komma med mig och köpa en vinterjacka, behöver verkligen det nu! skor också! men jag håller ju på att spara som bäst, går bra faktist, fastän jag just nu bara vill tömma hela mitt konto så jag kan köpa en massa fina saker! Nåja, kan ändå inte göra det eftersom allt finns på mitt sparkonto. Hoppas jag vinner på lotto då, skulle vara perfekt timing.


20:59

Har blivit helt limin i magmusklerna av att ha hosta så mycket, visste inte att man kunde bli det.. men alltid lär man sig nåt nytt! hoppas på att bli helt frisk nu under helgen iallafall!

måste skynda mig nu, idol börjar om en minut!

AJAJAJAJAJAJ

Värsta natten på länge.. vakna upp med 38,5 graders feber och värk i hela ryggen. Förstår int varifrån det kommer? Det är tredje gången inom en månad och jag tror inte det är svininfluensan..
Har ätit medicin mot värk och feber så nu känns det bättre iallafall! Ska kolla på senaste avsnittet av 90210 nu medans jag väntar på att mamma slutar jobbet!

SJUKLING IGEN

hejhej feber!
samma sak idag igen, helt slut i kroppen och snurrig i huvudet + en riktigt irriterande hosta. Då jag kom hem märkte jag att febern är tillbaka! inte kul....

101109

Jättetrött! Har varit helt snurrig i huvudet hela dagen, kändes nästan som jag hade feber men jag vägrar kolla! Jag har ju bestämt mig för att vara frisk nu. Det finns dom som har det värre än jag, så nu ska jag sluta klaga och vara glad över att det bara är en vanlig förkylning (antagligen) jag har. 

fick iallafall bytt min vörå dräkt till rätt storlek idag!





NY PERIOD!

Ny period, jag gillar! Har bara 3 ½ kurs. Så tungt kommer det inte att bli. Idag fick vi också våra collage dräkter, men min var fel storlek! prova den ändå men den var för stor! Blir så irriterad, om man en gång beställer och måste vänta jätte länge på att dom ska komma ska man väl åtminstone få det man beställt..

Nåja, jag har iallafall bestämt mig för att jag är frisk nu, så idag har jag varit mycket aktiv! Känns skönt att vara tillbaka eller hur man säger.









GRATTIS PÅ FARSDAGEN

Baka en fin tårta åt pappa på farsdagen!


HEJ SMUTSIGT HÅR.

Dom andra har åkt iväg på kalas men jag stannade hemma med mamma. Nu ska vi ut på promenad, fast jag hatar att gå! Springer hellre, men nu kan jag ju inte göra det, och dessutom är det halt på vägen.





SNÖIGT


BESVIKEN!

Åh är så besviken!! Tror jag ska sluta kolla på idol nu då Rabih åkte ut.. min favorit. Vad tänker svenskarna med?


IDAG

Äntligen slut på denna skitvecka! Slut på denna period! och fyfan vad skönt det känns. Ska nog mest ta det lugnt nu och försöka bli frisk. Ikväll blir det att kolla på idol!




btw nån som vill köpa en godis-, kex-, eller kokosbollslåda?

VARFÖR BLIR JAG ALDRIG FRISK?

Skulle gärna fara ut på en lååång länk, men det är nog det som gör att jag aldrig blir frisk, börjar bara hosta och får svårt att andas. Så måste nog vila nu, fastän det inte lockar alls!! Ska kolla ett avsnitt av 90210 och sedan kanske börja läsa till något av förhören vi har imorgon.

och ja, psykologiprovet vi hade idag skulle kunna ha gått bättre!

PAUS I PROVLÄSNINGEN

Går trögt med psykologiläsandet!! Har ännu bara läst halva häftet.. nu har jag en paus, dricker varmt och läser bloggar!




031109

Tog ju hur länge som helst för mig att få klar min moddeuppsats! nåja, nu är jag klar i alla fall men ser att klockan redan är över 10. Vill att den här veckan ska ta slut nu! prov på torsdag i psykologi och två förhör på fredag! hur ska jag orka? blä. iallafall så har jag och simone påbörjat vår två veckors godisstrejk, hmm får se hur det går..

RSS 2.0