Lite vampire diaries

Har just sett klart sista(?) avsnittet för denhär säsongen av Vampire diaries. SÅ BRA! Är helt kär i det! Och förälskade mig lite i den här låten.



BERLIN I BILDER

Kom hem från emils för en stund sen och nu har jag lite tid över till att visa lite bilder från berlinresan. Bättre sent än aldrig! Några kan ni få se nu i alla fall.
















TORSDAG

Hade en jättebra födelsedag igår!
Men nu måste jag skynda mig, har en oskriven recension, finska grammatik som jag inte har övat på och så ska jag i duschen! Har kört i stan vilket tog ganska länge så jag har inte alls fått något gjort idag.




18 ÅR

Idag är det min födelsedaaag! Sitter just nu i skolan och väntar på att nån ska komma hit, verkar vara den enda som har håltimme. Skriver prov efter maten, sen ska vi jobba en timme med vårt finska grupparbete och sedan slutar jag! Skönt! Firar inget speciellt idag, blir mest med familjen. Men se vad bra väder det blev nu då jag fyller!

25 maj

Min sista dag som omyndig idag. Imorgon inleder jag mitt 18:de levnadsår. Shit vad tiden går snabbt! Nu ska jag plugga bilteori. Vet inte när jag ska skriva det, men antagligen snart och jag känner mig inte alls beredd.


Har inte tid

Har haft en rolig berlinresa tillsammans med klassen. Bilder kommer senare då jag har ork och tid. Just nu har jag en massa prov framför mig och ett körkort som jag måste försöka ta. Imorgon fyller mamma år och så kommer emil hit en stund. Söndagar är inte alltid tråkiga. Nu ska jag sova.


16 maj

Har haft ett par härliga dagar i solen! Hinner inte skriva mer, laddar upp lite bilder istället, måste packa inför Berlin. Enda jag gjort hittills är kastat alla kläder jag ska ha med på golvet. Nu måste jag trycka in dom i väskan också. Vi hörs på fredag!





DET ÄR TYP SOMMAR

24+ grader! Har varit så härligt väder hela dagen! Fast jag har fortfarande haft magknip hela dagen. Och det vägrar försvinna. Misstänker att det är mjölken som är orsaken.



USCH FÖR MAGKNIP

Vill bara lägga mig ner och dö, typ. Jag är slutkörd trots att jag bara haft tre lektioner idag. Jag som hade tänkt fara på en långlänk blev istället attackerad av MAGKNIP! Helvetes ont gör det också. Måste ha varit något jag ätit, börja må riktigt illa nu helt plötsligt så. Ska vila en stund nu så kanske det blir lite bättre.

CHOKLAA!

Så typiskt att solen alltid är framme när man måste vara i skolan och då man slutar är det molnigt. Så mina planer på att vara ute och njuta av solen förstördes. Istället ska jag öva en timme på koderna jag fick av Eriksson och äta riesen mörkchoklad(favorit!) som jag fick av Hanne och Simone som har varit till Åland. Tack ni söta människor!


Det här med självförtroende.

Känns som att jag har en massa press på mig! Jag vet inte hur jag ska hantera det här, det känns inte alls som att jag är en sånhär person.. inte som jag kan vara det heller. Jag är jävligt rädd och feg. Bara att erkänna. Jag vet inte när och hur det blev så, men jag rymmer hellre från saker än att möta dem. Jag tar illa upp för småsaker och kan börja må dåligt över en egentligen jätteliten sak. Skulle behöva en dos med självförtroende..


Caaaaaaaake!

Vi har varit till farmors på tårtkalas med kusinerna och nu snart blir det ännu mera tårta här hemma. Känns som min mage spricker snart. Men tårta är gott!




BILDLÖST

Ännu ett bildlöst inlägg. Tänkte bara säga att jag lever. Och att jag slipper skolan imorgon. Är tvungen att fara på dubbla körlektioner till vasa eftersom jag har så många timmar kvar och det börjar närma sig min 18-års dag. Jaja, hoppas det går bra då och att jag inte gör massa onödiga fel igen som sist.

3 maj

Har inte orkat blogga nu på en vecka och har "inte hunnit" heller. I helgen har jag i alla fall hunnit med lite vappen och första maj firande, och så har jag varit med Emil, som jag också nu sitter och väntar på. Men nu ska jag äta något, håller på svälter ihäl!!


RSS 2.0