VILL HA SOMMAAAR

Jag har påsklooov! Oj gud vad skönt! Idag satt jag för första gången i år på terassen utan att frysa. Solen sken och det kändes ju nästan som sommar. Längtar. Imorgon är det 21 dagar kvar tills vi åker till Berlin. Jag börjar få dåligt tålamod nu. Känns ju som en eeeevighet! 


ps. saknar dig redan

Har mått ganska dåligt hela dagen, det började efter lunch och känns som magsjukan ungefär. Har varit nära att spy 1903325 gånger idag men aldrig gjort det. Usch hatar det! Det känns iallafall lite bättre nu så hoppas det inte kommer under natten då. Nu ska jag skicka ett eller två meddelanden och sen sova.

I SKOLAN

Sitter i skolan och väntar på att mina töntar ska sluta timmen.. sen drar vi till stan. Tror det är precis vad jag behöver just nu. Hade körtimme igår också, och jag kan faktist säga att det gick bra. Gårkvällen slutade också på bästa sätt.. trots att jag fått alltför lite sömn inatt. Men jag klagar inte!


HALVA HELGEN

Dålig uppdatering här. Men jag har varit upptagen hela helgen faktist. Ska vara lite hemlighetsfull nu och bara berätta vad jag gjorde i lördags. Vi var på 80-tals temafest hos Maria och firade hennes födelsedag. Med bästa tjejerna. Det var jättekul! Har inte skrattat så mycket på länge. Mycket roligare med temafest istället för vanligt tycker jag. Nu hålls knappt ögonen öppna längre, har sovit alltför lite dom senaste dagarna. Så gonatt!

Lite bilder från igår


Grattis till körkortet

Jobbig dag. Först skola och sedan körtimme. Fönstershoppa på stan. Nu är jag trött och har benvääärk! Kanske jag växer? Nja. Enda positiva saken idag är att Simone fick körkort. grattisgrattisgrattis! Vi måst far på en åktur snart! Nu ska jag sitta vid datorn lite till och sedan försöka somna före elva.

TISDAG!

Tråkig skoldag. Tråkigt hemma. Imorgon har jag min jobbigaste dag i skolan + att jag ska köra efter skolan. Ser inte fram emot morgondagen. Längtar tills fredag!!



SLUT I HOVO.

Studentskrivningen igår gick förhoppningsvis bra, vågar inte riktigt hoppas på så mycket. Men fy vad jobbigt det var att sitta stilla så länge. Nåja nu är det över för den här våren iallafall. Min fredagskväll sedan var mysig! Kom hem mitt i natten nångång så idag har jag varit trött trött trött hela dagen. Har inte gjort ett piss idag. Så himla skönt!

Onsdag

Börjar bli smått nervös inför studentskrivningarna... Skriver hälsolära på fredag. Jag har alltså bara en dag kvar på mig att läsa. Jaja.. blir nöjd om jag får godkänt iallafall. Har varit och kört idag också. Körde ganska bra enligt mig själv! Lätt bättre än sist. Men nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med hälsoläraboken. Ska läsa ut den andra boken nu före jag somnar!! Punkt slut.

T R Ö T T

Blä idag är jag trött. Har just läst ut första hälsoläraboken för andra gången så nu kan jag ta det lugnt resten av kvällen. Kan inte precis göra något annat eftersom benmusklerna värker... skyller jag på idag. Trött är jag iallafall. Får väl skylla mig själv som sitter uppe alldeles för länge på kvällarna. Speciellt den senaste veckan..







MUNGIPORNA UPP TILL ÖRONEN

Den här söndagen slutar på bästa sätt!


JAG ÄR GLAD!

Idag har jag bakat en tårta åt nicke som fyller 16 år imorgon. I mina ögon är han fortfarande 12. Och så har jag läst 50 sidor i hälsolära. Det får räcka för idag. Nu ska jag ut och skotta fram sommaren!


och igår var en bra kväll!



Tursday

Tråkar säkert ut er med min blogg. Har varit upptagen med andra saker så har inte riktigt hunnit. Lovar att snart ska jag bli en bättre bloggare och uppdatera med mina egna bilder! Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott.

-



Söndag

Idag klarade jag av att starta en tvättmaskin helt själv för första gången i mitt liv. Lite vuxenpoäng där. Nu blir det något avsnitt oth + kanelbulle och mjölk. Sedan ska jag småningom börja ta natten. Skolan börjar imorgon -.- Skulle inte orka. Men ser framemot att träffa Simone iallafall.


testade mammas glasögon haha...

YOU KNOW NOTHING.


Torsdag.

Går verkligen inte bra med mitt studentläsande. Finns ju inget jobbigare. Och då har jag ändå bara tre böcker jag ska läsa. Förstår inte hur jag ska orka sedan när jag blir tvungen att läsa 5-6 böcker. Nej fy vad jag hatar detta. Nåja, ikväll ska jag på bio iallafall.

GONATT!

Nu har jag jobbat klart för detta sportlov. Yes, så nu har även jag sportlov. Firar med att gå och sova tidigt. Är helt slut och ögonen hålls knappt öppna längre. Gonatt!

RSS 2.0