sandra och hennes körkort!

Äntligen har jag också körkort! Fyfaaaan vad skönt säger jag bara. Trodde jag skulle skita på mig av nervositet, men det gjorde jag inte och det gick ju bra. Aldrig mer bilskola. Eller jo, andra skedet förstås men det är inget som man har prov i åtminstone. Nu har jag inget att oroa mig för längre. Livet är bra ibland!

Trött!!

Min midsommarhelg har varit superbra! Helt klart bästa midsommarn hittils! Bilder kommer imorgon, just nu vill jag bara sova, är så himla trött. Börjar jobba imorgon i fyra veckor framåt på ett åldringshem. Ska umgås med dementa gamla gubbar och tanter. Det är mitt jobb.

De här senaste dagarna

Äntligen lite sommarväder! Orkar inte skriva om vad jag har gjort dom här senaste dagarna, visar några bilder istället. Just nu längtar jag bara till midsommar. Kommer bli så kul!





20 JUNI

Jag och Emil åt god mat på rosso igår och gick och såg en komedi på bio. Perfekt regnig lördagkväll! Idag har jag varit så uttråkad som man bara kan vara, har inte gjort någonting vettigt alls.. Hoppas på en roligare dag imorgon.



Var gömmer sig sommaren?

Inget provinssi igår. Dåligt väder och ingen skjuts. Hoppas verkligen det blir fint SOMMAR-väder tills nästa helg. Istället gick jag lite på stan igår, och oj vad mycket rea dom har! Måste dit snart igen och kika lite till. Nu har jag städat mitt rum och ska snart hoppa i duschen. Sen åker jag till Emil och senare ikväll kanske bio. Får se. Ha en bra lördag!
önskar mig lite mer sånt här väder!




trååååkigt

Är på gränsen till att ha bränt mig trots att jag använt solskyddskräm. Rött är det i alla fall. Det här har varit en tråkig dag, har inte haft något att göra! Får se om det blir provinssi i helgen, jag vet varken hur jag ska ta mig dit eller därifrån och tror inte någon annan vet det heller.


MIN HELG

Nu är jag hemma. I fredags åt vi god mat hos Hanne, åkte runt i bil och satt på lisas villa och grillade. Härligt. Efter det hämtade emil mig och där har jag varit resten av helgen. Var på popkalaset igår, det var helt okej tills vi blev  genomblöta och började frysa, så vi stannade inte till slutet.




tionde juni

Klarade teoriprovet! Skönt. Borde ju klara av körningen då också.. Imorgon ska jag på min nästsista körlektion. Gud vad jag längtar tills jag får mitt körkort, ska bli så skönt att slippa bilskola! Sedan ska jag på grillkväll till Hannes, blir nog kul. Vi har faktist inte träffats alla en enda gång sedan vi fick sommarlov, om man inte räknar med skolavslutningen, skäms på oss!



skriftligt teoriprov

Fick reda på idag att jag ska skriva upp imorgon vid någon besiktningsstation som inte strejkar. yess, bra att dom meddelar en i tid :s får väl öva på koderna nu hela dagen om jag ska klara det.


PICS

Några bilder från skolavslutningen:







Smått irriterad

Vet inte hur jag ska bära mig åt för att inte såra dig just nu, men som du håller på börjar gå mig smått på nerverna, fastän jag vet att det inte är din avsikt.

I'M TIREEEED

Skolavslutningen igår var bästa på länge! Kvällen skulle inte ha kunnat bli mycket bättre. Fina vänner gjorde kvällen absolut minnesvärd!

Denna dag har inte varit lika rolig. Vakna upp hos Emil efter bara några timmars sömn och mådde som jag förtjänade. Vi har slukat i oss bland annat pizza, choklad, chips och dipp idag. Så gott! Kom hem för en stund sen. Kommer upp bilder från gårkvällen imorgon. Är så trött så jag ska dra täcket över huvudet nu, har redan somnat till flera gånger idag! Nati

Skolavslutniiiiiiiing

Bara skolavslutningen kvar imorgon, som jag har längtat! Ska direkt på studentkalas efter avslutningen och på kvällen blir det fest! Känner på mig att det kommer bli fint väder imorgon också. Det kan inte bli bättre!



RSS 2.0