00:07

har inte uppdaterat på ett par dagar nu. har inte hunnit och har inte orkat heller. inte kan man sitta inne när det är såhär fint väder. fredag och lördag har jag iaf varit hos dan! (:
så har jag börjat städa min garderob. drog ut alla kläder då jag kom hem igår och börja vika om dom på nytt. tröttnade sedan men idag har jag lagat det klart. jag och jennie for och köpte bollglass idag då vi tröttnade på att sitta på våran terass, och sedan satt vi i några timmar på deras balkong. nu har jag bränt mig på benen!



250609

jag och jennie simmade idag!
och nu har jag nog bränt mig ännu mera ajaj
imorgon blir det nog långärmad tröja.






-

ajaj nu har jag bränt mig på axlarna och nacken. på med after sun och hoppas det inte börjar flagna.

240609




230609

jag och jennie skulle egentligen till stranden efter jobbet men det kom en massa moln och så började det regna, typiskt. vi for och rullskrinna en bit, men fick skavsår sedan så vi gick barfota på asfalten till jennies. där har vi suttit i några timmar på deras balkong och bara pratat. en vecka kvar av jobbet nu! nästa tisdag slutar jag. ska bli skönt att inte behöva jobba mer i sommar.


vill aldrig att den här tiden ska ta slut


idag fick jag sluta tidigare på jobbet så jag for med mamma till stan en snabbis. resten av dagen är ointressant. har mest varit ute. har tagit bort hela min gamla design och trodde jag skulle orka göra en helt ny, men insåg sedan att jag inte orkar det så jag lämnar det såhär för nu.

MIDSOMMARHELGEN

Hoppas ni har haft en bra midsommar, det har iallafall jag haft. Riktigt kul faktist!
På fredagen drog vi till storsand där det festades, vi träffa massa folk och kvällen var riktigt lyckad! på lördag var jag i vasa, med kossu. gick nog bra det också fastän mina vänner var i åminne! sen sov jag natten hos honom. en lyckad midsommar blev det! tror inte mina vänner uppskattar att jag publicerar bilderna på dem från i fredags i bloggen (iaf int dom som finns på min kamera) så jag publicerar int dom.




hahaha men jag måsta bara! glad va vi

180609

ledig imorgon! skulle inte orkat jobba imorgon heller, det har varit så stressigt där den här veckan. imorgon blir det att fira midsommar i storsand! längtar till lördag också! kommer nog bli en bra midsommar det här känner jag på mig.


miss you honey

har gått med hanne på stan idag, kulkul. vi har hunnit planera midsommaren lite också. nu är jag sjukt trött, vill bara sova! tror bara att jag ska kolla ett avsnitt av O.C först

längtar till helgen.

160609

blev hungrig och det första jag såg i kylskåpet var en stor bit morotskaka, gissa vart den är påväg nu. sitter och tänker lite på midsommaren osv,  just nu lutar det mot storsand på fredag. lördagen är lite oklar ännu men jag har nog planer för den också! underbart! fast dom har ju lovat regn hela midsommarhelgen vilket är lite synd men jag tror nog att min midsommar kommer bli riktigt kul ändå.


maj


150609

 Jag blir helt deprimerad av det här vädret. direkt efter jobbet la jag mig på sängen och sov tills klockan åtta. sömn har jag inte fått tillräckligt av på flera veckor. de mörka ringarna under ögonen bara växer på mig. kanske jag ska ta tag i det nu och gå och lägga mig i tid och inte klockan två-tre varje natt. 

Igår var jag på lillebrors konfirmationsmässa i någon timme, sedan kom släkt vänner till oss och firade honom och sånt. helt perfekt väder var det igår. jennie kom till mig och åt tårta så satt vi ute och var och cykla lite också. senare kom k hit och var med mig! vaka länge igår igen! nej nu ska jag bara kolla ett avsnitt av OC och sedan SKA jag sova!




00:36

håller just nu på att städa mitt rum lite. det är sent men jag kan inte sova fastän jag kanske borde det då lillebror har konfirmation imorgon. orkar inte med det, bara om jag också får besök! igår var en såndär härlig(!) kväll. orkar inte riktigt skriva hit men jag var iaf med k. kom hem kanske tretiden men somna int förrän fem och idag var jag tvungen att stiga upp tidigt för att hjälpa till med en massa här hemma, så gissa om jag är trött! konfirmation imorgon var det ja.. jag skaaa sova. snart.




i'm at work

snaart slutar mitt jobb! om cirka en timme. sedan ska jag hem och äta och sen till stan. merätt ska jag typ städa nu.. men jag tog en liten paus så hitta jag en dator ;)

110609

Efter imorgon har jag endast två veckors jobb kvar. Det börjar bli jobbigt att inte få göra vad man vill varje dag man vaknar upp, men två veckor ska jag nog klara av för hur snabbt har int dom här två veckorna gått! och nästa hälg är det redan midsommar, den behöver planeras nu hörni!
efter jobbet for jag med mamma till stan. var med k en stund och sedan kolla jag på lite kläder. blir galen på mina myggbett eller vad det är, kliar som bara vad på benen!


sött



förolämpad

fick en förolämpning på jobbet idag.
personen trodde att jag var tretton år.
hon frågade när jag fyller fjorton!
jag sa nog att jag är sjutton.



070609

somnade kanske runt fyra igår och idag råkade jag sova till klockan fyra. tolv timmars sömn. jag har med andra ord sovit bort hela dagen. great! det är ju sol idag! fast det är ändå lite kyligt, bara några grader över tio. nej nu ska jag nog ut och springa lite, kan inte sitta här mer!




no regrets

troligtvis ett av de känslosammaste samtal jag haft. jag tänker inte tänka mer på det, vi tar det sen. nu gör vi det bästa av dom här veckorna vi har kvar. jag tänker minnas det här som något bra.

(:

00:01

hoppas.








blabla

det är ganska tungt att jobba varje dag, på jobbet är jag alltid trött och hungrig och går och längtar till matpausen hela tiden. men det går nog bra där ändå, idag tex har jag fått massa teckningar. efter jobbet for jag till stan var k hämta mig, hos han gjord vi ingenting. skönt det också. sedan hämta mamma mej och nu ska jag sova. kort och koncist.



2juni

idag har det bara varit femton grader, jag som vill bli brun!
det är lite synd på ett sätt då man jobbar på dagen, för sedan då man kommer hem är solen inte lika stark längre. nåja, 20 dagar kvar nu!


första dagen

första dagen på jobbet idag. gick helt okej, fast jag har redan börjat med nedräkning, bara 21 dagar kvar nu haha.


RSS 2.0