-

saknar

tisdag

måste verkligen lära mig att man inte kan få allt här i världen..

sitter här och har tråkigt.
tänk att jag vakna halv 9 idag! det är tidigt för att vara mig. var på någon tråkig konferensgrej i stan idag men orkade inte med det speciellt länge så jag for och köpte kläder istället. men nu ska jag påriktit börja spara en massa! halva lönen har väl nästan farit redan. men nu blir det ändring på det! ska gömma undan bankkortet så jag inte kan använda det.


bild från jeppis

helgen

Är sjukt trött efter helgen, men kul har jag haft! jeppis i fredags blev en riktigt bra kväll enligt mig! så lördagen vakna ja upp och åkte direkt till dans villa. han är hemma från militären över helgen, skönt att se honom igen! så ikväll åkte med tom till stan och sen med buss hem. fy för att sitta stilla så länge. men tack för en bra helg(hälg? kan fortfarande inte stava detta :s)

YES

yes nästan fredag nu! imoron blir det jeppis, åker dit redan på dagen i en husbil! den här helgen kommer bli bäst. som så många andra helger redan har varit denhär sommaren! nu måst jag packa lite grejer, syns i jeppis!


22juli

idag har jag och jennie cykla 22 kilometer. så har vi varit på stranden en stund men kallt var det. vi cykla till mig och åt mat och sen färga jag jennies hår som jag int va speciellt bra på men resultatet blev nog kanske helt ok.




miss you

saknar dig


lite rockperry

behöver mer O.C avsnitt. har kollat klart skivorna som jag lånat av kossu.
rockperry i helgen var bra, men mina vita skor (som också var nya) blev helt skitiga. jag lovar att dom var VITA från början. nu är dom typ mörkgrå. bilderna är från fredagens rockperry.









hahaha



hade bara bilder från början av kvällen tyvärr






vill inte ständigt behöva göra dessa val

Jag vill inte behöva välja mellan nånting, men det är jobbigt ibland då jag måste lämna bort något för att jag ska hinna med det andra. jag vet att ingen har sagt åt mig att jag måste göra det, men så känns det.
nu ska jag ta och skaffa en privat blogg, som är lösenordsskyddad. så ska jag ha denhär som vem som helst kan läsa, och en annan som bara jag själv läser.

BOUM

Ser ut som att helgen blir bra i alla fall. Rockperry imorgon! annars har jag bara varit med Jennie idag, och tonat håret brunt igen. men man ser typ ingen skillnad. Nej nu ska jag se ett O.C avsnitt och sedan sova! vi hörs


i'm alive

tänkte bara säga att jag lever till bloggen.
GODNATT



måndag

hoppas dagarna går snabbt så du snart är hemma igen! annars har jag gått på stan med jennie idag, tänkte nästan missa bussen fast den startar tio minuter senare nuförtiden.. skärpning där. är verkligen inte bra på att hålla tider.


vad händer nu vad ska jag göra?

Är på dåligt humör, imorgon rycker d in i militären. jobbigt.. kommer sakna honom. :/
nej nu tar jag natten


i'm gonna miss you miss you miss you


mysig dag igår trots det dåliga vädret. jag och dan körde till deras villa i kristinestad och var där. kulkul! vi råka sova bort dagen idag så hann inte med så mycket, kolla marknaden lite tills jag skulle åka hem. sen blev det jobbigaste på länge. det tog verkligen emot. verkligen.. :( 




trött trött trött

trött eller nåt! dagarna går så fort och de känns som jag hinner med alltför lite av det jag skulle vilja hinna med. nå jag försöker i alla fall. igår var kossu med mej och lite idag. vi vakna imorse av att båda hade magknip usch, äcklig känsla. undrar vad det kan bero på..
imorgon drar jag till kristinestad, god natt från mej!


ännu ett nattinlägg

ännu ett nattinlägg från mig. har blivit en vana det här med att blogga på natten. men jag är aldrig ens på datorn på dagen, vissa kanske tycker mina rutiner är konstiga, men för mig känns det konstigt att sitta vid datorn mitt på ljusa dagen.

idag har jag städat riktigt noggrannt mitt rum, sedan kom jennie och hämta mig så for vi till hannes. Åt lite mat, kolla film och sen körd vi runt lite. en bra kväll. men kallt var det! vill nog ha tillbaks värmen jag!!

gonatt

blä

skitväder.. blä. och sånt här väder har dom lovat de närmaste två veckorna! vart försvann sommaren?

020709


idag har jag bränt mig på magen, så jobbigt när man gör det. har varit ute i solen hela dagen, spelat badminton också men förlorade. suprice. hoppas det här vädret fortsätter såhär, imorgon ska jag vara på stranden! härliga sommar!
grattis till min lillebror också som fyller 12 år


010709

igår var min sista arbetsdag, så nu är jag ledig hela resten av sommaren! skönt. och igår fick jag också min lön, men jag ska försöka spara lite och inte slösa upp allt som vanligt. har haft en bra dag idag. solat, kolla rean med kossu och varit vid hoviska bland annat. nu är jag hemma och har benvärk(växtvärk?), ska nog snart sova. min lillebror fyller år imoron och jag ska hjälpa mamma att laga tårtan. ciao




RSS 2.0