290909

Idag fick jag köra bilen hem från vörå. Eller iallafall styra med ratten. Ganska bra gick det. Jag har varit på länk och nu ska jag kolla ett avsnitt True blood. Skrev ju att jag inte tyckte det var bra först men har ändrat mig nu! De är hur bra som helst!

280909

Tycker inte om min läsordning, är van med mina sju håltimmar i veckan! Just nu ser det ut som att jag inte har en enda håltimme på hela veckan. Blä. Nu ska jag iallafall gå och kolla på idol, visste inte att dom visar det på måndagar också?

270909

Har varit och köpt lite häften och grejer till periodbytet imorgon, men har fortfarande inga böcker. Har inte ens beställt dom. Måste springa till Toms shop imorgon.. nästa gång ska jag skaffa mina böcker i tid har jag bestämt.
Nu har jag just lagat en tonfiskpaj som är i ugnen, och snart har jag tänkt aktivera mig lite och fara på en länk. Fast det blåser så mycket så jag skulle egentligen inte orka.

TIRED OF THIS

Jag har märkt hur annorlunda allt är. Jag har märkt. Jag tycker inte om det, men int vet jag heller vad jag kan göra.. Förstår inte vad jag gör för fel, då allt alltid ska vändas mot mig? Som att det är okej att behandla mig hur man vill.. men det är aldrig så när det gäller någon annan. De e faktist jobbigt, för de finns int en enda person som jag känner att jag kan lita på nåmer, och så har det aldrig varit förr. Och den personen jag faktist kan/kunde lita på verkar int ha någon tid över alls.
hela dehär stör mig jättemycket egentligen, ni
andra kanske tycker att allt är som det ska, men så känner int jag. Verkligen int.



GÅRDAGEN

Igår fira vi Jennie (i efterskott) i vasa. Vi hade inga egentliga planer från början, men det sluta med en lyckad kväll/natt. Idag är jag jättetrött, blev ju inte så mycket sömn inatt.. vi gick på stan en stund idag före vi for hem, nu ska jag inte köpa nåt på länge. Ska ha nån att gömma undan bankkortet åt mig tror jag.



å sen tårtan som vi har gjort själva (a) höhö



240909

Äntligen har jag skrivit sista provet för den här perioden!! fast det kanske inte gick jättebra men jag orkar inte bry mig. Jag har just varit på länk och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Ska kolla på ett Gossip girl avsnitt och försöka få min magvärk att försvinna! (:

230909

Shit vad dom här tre sista timmarna i skolan gick långsamt! imorgon har vi vårt sista prov som jag ska läsa på idag efter jag delat reklam. Bara mamma skulle komma hem nångång så jag kan fara.. tror jag ska gå och läsa en stund nu sålänge jag väntar.




would it hurt you to ASK?!



adhd?

Idag har jag läst ett varv i hissahäftet och ett varv i boken, jobbigt. Funderar på att fara och ta ett test på om jag har adhd. Eller kanske dyslexi. Seriöst snart beställer jag tid, tar simone med mig, antagligen får vi samma diagnos.




220909


mina fötter ser stora ut :o men jag har faktist storlek 36

goodnight

Kollat på första avsnittet av True blood, tyckte inte det var så bra faktist. Måste sova nu!! natinatt


210909

Har just varit på länk och stretchat klart. Ska snart laga mat åt mig och laga finska läxan. Duktig. Förutom det måste jag också kolla på finska nyheter idag, och sedan berätta om fem stycken åt klassen imoron.. jag som inte ens kollar på svenska nyheter.


-

Every moment I spent with you, is a moment I treasure.


söndag

Orkar aldrig fixa till bloggen ordentligt. Kan inte heller. Men det får vara såhär nu som jag alltid säger.
Känner mig nästan som en ny människa, har varit i bastun och nu äter jag lite kvällsmat. Funderar på om vi har läxor tills imorgon, jag har inte gjort någonting som vanligt. Jag som skulle skärpa mig det här året, visst jag har skärpt mig med en massa saker, men inte med skolan. noll motivation. Jag brukar komma mig igenom ungefär halva läxhögen om ens det, sedan tar det stop. Jag kan helt enkelt inte sitta stilla så länge.



kissen sörjer hjalmar


mmmmm

Godaste brownie jag ätit. punkt.


LÖRDAG

Morgonlänk, städat, bakat, lagat mat har jag gjort idag. Lite vuxenpoäng åt mig! Precis som igår kväll kommer denhär kvällen också bestå av serietittande. Fast egentligen är jag sugen på att fara nånstans. Men det verkar inte bli så idag heller. Äsch det ska nog gå bra det här också. Det är ändå ganska skönt att ta det lugnt nu för en gångs skull då man har haft prov hela veckan.




SÅHÄR SER JAG PÅ SAKEN

Jag hataaaaar när folk säger att man ska vara mogen, att man ska göra smarta beslut blablabla.. visst det är sant. Men vi är unga och man ska inte ALLTID behöva tänka så himla realistiskt och förståndigt. Det gör inget om man gör något lite galet ibland, vi har all tid i världen på oss att vara förnuftiga. Ta int framtiden på så himla stort allvar.  Tycker det är så himla tråkigt när någon hela tiden tjatar om det. Det förstör.


180909

Har inte varit i skolan idag, ganska skönt jo. Jag har köpt en present åt Jennie som fyller idag, grattis grattis igen på din dag! (: nästa hälg skall det firas!
Ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på idol och äta chips. Håller på att ladda ner ett Gossip girl avsnitt som jag ska kolla på också, är så glad att det har börjat igen! Det är lätt en av mina favoritserier. Tycker det har haft alldeles för långt uppehåll nu! Nu ska jag gå och blanda dipp..



R.I.P

Min lilla Hjalmar är död :( sökte efter honom idag och till sist hittade jag honom i pannrummet helt kall och hård. Han har varit sjuk i kanske två veckor, men veterinären har hela tiden sagt att de int skulle vara nåt farligt. Igår sa dom ännu samma sak. Nu är jag arg på dom..
stackars min katt! :( r.i.p




Onsdag

Jag är glad idag. Vet inte varför, men så är det. Blev faktist godkänd i matte också, gick ju int så jättebra men orkar nog inte tenta om det. Imorgon har vi finskaprov. nästsista provet för mig denhär perioden. Jag har läst ett kapitel på finska idag. ETT. Har jag sagt att jag har koncentrationssvårigheter? Men det gör inget för jag har ändå två håltimmar imorgon! Blir inte så mycket läsas mer idag, för snart börjar idol och då måste jag läsa på det. Har planerat att jag ska läsa under reklamen.

INGEN ORK

Det blev en kort länk och efter det har jag försökt läsa lite på finska ord men jag har verkligen ingen ork. Får ta det imorgon, för nu är jag hungrig och det luktar gott från köket, och så kommer ju idol snart, det kan jag inte heller missa.

BERLIN HERE WE COME

Vi ska till Tyskland!! I april åker alla tvåor från vår skola till Berlin! Vad glad jag blev. Trodde först att dom skulle säga typ att vi ska till ähtäri eller något ("jee"), men sedan fick vi veta att vi ska till Tyskland. Kommer bli jättekul! Bara det jag tänkte säga, och att matteprovet gick dåligt. suprise. hoppas på godkänt. Nu far jag iväg på länk!



HATAR MATTE

Hur ska man bli av med sina koncentrationssvårigheter? De känns som det är värre nu än vad det brukar vara, nästan så det är omöjligt att läsa på prov. känner på mig att jag kan ha svårt att bli godkänd i matte om jag int läser. men då har jag ju haft det problemet i matte enda sedan jag börja lågstadiet så jaa, int kan man egentligen göra så mycket åt det?


090909

Har skrivit engelskaprov idag, men eftersom det aldrig går som jag tror att det går så ska jag inte säga mer om det. Nu äter jag yoghurt och väntar på att idol ska börja! efter det tar jag natten.

vet att mina inlägg oftast är väldigt korta, men jag orkar inte sitta och skriva långt, tar ändå bara bort allt sedan (:


Tisdag

Hatar måndagar och tisdagar. Hatar engelska ord. Orkar inte läsa, har noll motivation! såhär blir det alltid, jag orkar läsa några kapitel men sedan lämnar jag resten. första provet och det skiter sig redan, oj hur ska dehär sluta? haha.. sitter och väntar på att idol ska börja! kanske läser lite till före jag somnar, men sen får det räcka. imorgon har jag som tur en lätt dag.. nästan sovmorgon!



Fredag-Lördag

Har varit i vasa sedan igår, eller är hemma nu, men jag och Hanne har sovit med Jennies lägenhet som var fin. å jag har slösat mina pengar nu igen. men på måndag ska vi öppna ett sparkonto åt mig, dit ska jag försöka lägga in en liten summa per månad och förhoppningsvis blir min ekonomi lite bättre då. Alltså jag förstår int hur jag kan lyckas slösa bort nästan en hel lön (å den var inte så liten heller) på bara några månader? det mesta har nog gått på bussar och mat, för jag har inte lagt alls nå mycket pengar på kläder och sånt. Hade ju planerat att jag skulle spara på det sättet. Vi ser ju hur de blev med det..






yes i do.

saknar dig.


Jag vill int att sommaren ska vara slut, den gick alldeles för fort. Jag minns när jag sa att denhär sommaren ska bli bäst, det blev den ju också. De ha hänt så mycket. Jag har jättefina minnen med jättefina mänskor. det kan jag vara glad över, alla minnen. dom ska jag sitta och tänka på sedan då det riktigt påriktigt blir höst, vinter och kallt. långa deprimerande månader har jag framför mig. så ser jag på saken. jag vill ha sol och varmt väder. int nå sånt där man nästan fryser näsan av sig bara man går ut. blir deprimerad bara av att tänka på det. och jag tycker inte att hösten är fin som alla andra. röda, gula och bruna ruttna blad överallt, ser inget fint i de jag?




RSS 2.0