s o m m a r l o v

sommarlov nu äntligen! hur superhärligt är inte det? fastän jag börjar jobba redan imorgon känns det inte alls jobbigt, det är ju bara i 22 dagar. igår fira vi skolavslutningen i vasa som så många andra. vissa saker var mindre bra, men annars hade jag kul!
känns så bra allt nu, helt perfekt. jag har nog tur jag.
min sommar ska bli bäst, det är ett som är säkert!

bilder











00:06

nej vad konstigt det känns att vi slutar skolan imorgon. gud vad tiden har gått snabbt! jag stressar just nu, har så mycket jag ska hinna med. japp, trots det hamna jag hit igen. jag är trött och orkar knappt hålla ögonen uppe! men igår var k hos mej långt in på natten, det kanske förklarar saken!
jag har nog inte sovit ordentligt på flera dagar!
idag har hanne och jag sprungit på stan och sökt skolavslutningskläder. sen somnade vi i bussen hem, gaah måste verkligen börja sova nu!

btw har inte laddat upp några bilder från stafettkarnevalen ännu
så här kommer några











torsdag

sitter och väntar på en nu men neej vad länge det tar!
nu så har vi bara två dagar kvar i skolan, skolavslutning på lördag!
hur härligt är inte det?

min födelsedag

hoppas är väl allt man kan göra. och göra det bästa av de veckor man har kvar.

grattis till mej 17 år!
jag har haft en bra dag







stafettis

Årets stafettkarneval är över vilket känns lite synd då det gick så snabbt, men nog har vi haft kul fastän det har ösregnat nästan hela tiden! orkar inte ladda upp bilder därifrån, inte nu. bronsmedalj tog vi iaf hem i masstafetten trots att vi tappa pinnen! idag sov jag till klockan två, det behövdes! årets sista prov har vi imorgon som kommer gå heelt.. ja va ska man säg? inte mot den bättre sidan. kanske man sku ha borde läsa nu riktigt ordentligt då det är det sista provet, jag har bara suttit med pappren framför mig.



tu me manques

har varit i skolan och haft franskaprov idag. sedan varit till stan med hanne. och jag börjar nog känna mig friskare nu, jag är nog helt frisk tills stafettkarnevalen tror jag. imorgon är vi lediga, blir att läsa på engelska prov och sånt då. sedan på fredag skriver vi prov på morgonen och sedan far vi till helsingfors!

19maj

har varit hemma från skolan, druckit äcklig "blomsaft" och knarkat halspastiller. sovit också. imorgon har jag franska prov, sedan har vi bara två prov kvar wihooo. blir en lätt dag imorgon och på torsdag är vi lediga! sedan far vi till helsingfors på fredag! nej nu måste jag skynda mig, strömmen far bort klockan elva här idag av någon orsak.

min kisse har fått kattungar!



18maj

biologiprovet avklarat, om jag inte får underkänt då. jobbig skoldag, jag har gått och blivit riktigt förkyld. efter skolan for jag på stafettkarnevalsträningar fast jag kände mej helt svag. växlingarna sket sig, for och handla med mamma, kom hem och somnade direkt. nej jag stannar nog hemma imorgon, för jag tänker inte bli sjuk till stafettkarnevalen!


sunday

kunde inte alls bestämma mig för vad jag skulle göra denhär helgen, hann säkert ändra mig fem gånger på en dag. lämna i stan istället för att fara till åminne, men det gick bra det också för det var nog en bra kväll! <; sedan for jag hem med folk i åminnebussen, kom hem halv fem och somna direkt..
så jobbiga biologiboken idag då. har inte gått så bra. har haft mina tankar och funderingar på helt andra områden. men så är det!




aaj

sitter i skolan och väntar på bussen.
hade löptest idag, jag sprang det på tom mage men det gick helt okej. Fast nu har jag sjuk hals och hostar.. hmm.

you looked me right in the eye, but then turned away.

jag som trodde jag var diskret, guess not
nå vad kan man :p



12 days

jag fyller om tolv dagar!





och jag vill ha helg, stafettkarneval, födelsedag, skolavslutning!


I HAVE A BAD DAY

förstår mig inte på den personen.
försöker läsa på hälsolära, går inte så bra. mitt vänstra öga kliar som bara vad! har gjort det nu i två dagar, kommer säkert få ögoninflammation. denhär dagen är ingen bra dag, trodde den skulle bli bättre nu till kvällen men nej! jag blev faktist sur nu.



12:41

Sitter i skolan just nu. Vi ska skriva uppsats på datorn, om finlands historia. Går ju bra, jag råkade visst hamna hit istället haha. efter skolan ska jag på stafettkarnevalsuttagningarna, går som det går men jag ska med!

slutar om tio minuter!!


morsdagen

ajaj min mage är sjuk! vi har ätit tårta, firat morsdagen och sånt idag. varit snabbt till stan, ätit bollglass. så det är inte konstigt att min mage inte mår så bra nu.
gårkvällen blev lyckad den också. kom till stan halv fem tiden var jag stannade resten av kvällen. vi skulle på bio men hamna bara på andra ställen, så till sist drog vi till hans och kolla film istället. sen blev jag hemskjussad och somnade sent vilket ledde till att jag varit riktigt trött hela dagen idag.
och imorgon har vi stafettkarnevalsuttagningar! hmm har inte så stora förväntningar, är glad om jag slipper med bara. nu ska jag försöka få mamma att komma hit och beställa ett par byxor åt mej!


01:57

mitt läsarantal har stigit helt plötsligt, undrar vart det kommer ifrån :p men alltid kul med sånt. strömmen gick för en stund sen så allt jag skrivit här försvann, så nu orkar jag inte skriva hit det igen. ska faktist sova snart, tänker inte sova bort hela dagen!



detta har jag varit snål på hela dagen. synd bara att jag lever mitt "hälsosamma liv" nu haha.

fredag

varit med jennie, vi har kollat skräckfilm och sånt.
och jag har stökat till i hennes rum som vanligt
nu ska jag gå i duschen!

070509

väntar på att mamma ska komma hem med vindruvor. sen blir det att springa igen, jag har mina vardagsrutiner. tror det blir lite längre idag, vi har ju stafettkarnevalsuttagningar på måndag :| och jag vill verkligen dit.









ihanaa

idag kom hanne till skolan äntligen
hon gick som en mommo, så jag fick vara hennes betjänt!

och jag kan inte sluta leeeeeeee! :*


en lögn

andra svartsjuka mänskor måste förstöra för andra för att de själva ska få bättre självkänsla. det är inte okej. det kanske gör det samma för dig, men personen betydde faktist något för mig. klart att det inte är okej, klart att personen blir sårad av det. klart han blir!! du kanske hoppats på att jag inte skulle bry mig, du har så fel. det här var något jag inte ville förstöra men tack du gjorde det åt mig.. med en lögn.

tur att det finns andra härliga mänskor! jag längtar till helgen! :*
och till imorgon faktist då jag får träffa hanne! jej
lite roligare i skolan!
puss




b u t t e r f l i e s

lalalala
jag hade en toppen kväll och natt igår!
jag säger bara denhär helgen har nog varit över mina förväntningar!
dessa vårkänslor

det enda som inte är lika bra är att hanne har opererat blindtarmen och ligger på sjukhuset. som tur kommer hon bli helt återställd då såret har läkt men hon kommer antagligen inte vara i skolan den närmaste veckan. riktigt trist! :| men jag lovar sen när du blir frisk hanne har vi en massa saker att ta igen! :*


1maj

jag hade riktigt kul igår! hoppade på bussen efter skolan och gick på stan. sedan for vi till brändö, laga oss klar hos hannes syster och sånt. på kvällen va vi ute och träffa en massa folk och allt det där, orkar inte skriva allt.
riktigt kul kväll/natt hade jag i alla fall!

idag har jag storstäda mitt rum, ätit god mat och varit med jennie och ätit glass på verandan och sånt. jag känner sommar i luften. härligt!





RSS 2.0