if that makes you happy.

så kommer man på sig själv med att bry sig, när man enda från början har gått och inte brytt sig. allt som en gång var så självklart, är inte så självklart längre. man är den svagare personen, då man brukade vara den starkare. jag finner denna känsla mycket störande, helst vill jag gräva ner den djupt någonstans. nästan som ombytta roller. åååh.


bilden bjuder jag på
 

je n'aime pas l'ecole

håller på med att läsa till franskaprovet som jag har imorgon. jag vet vad allt betyder från franska till svenska men jag kan inte själv skriva det på franska. det är det som är problemet. jag måste lära mig skriva och stava på franska annars kommer nog provet inte gå särskilt bra. eller så får jag hoppas på att det inte kommer en massa meningar på svenska som jag ska översätta, vilket det absolut kommer.. så bara att fortsätta läsa.

too much love will kill you


det är tungt att spendera en hel dag med småbarn. mina kusiner har varit hit och det har inte varit lungt precis. med en liten tjej på tre år som springer och hittar en massa saker hon inte ska hitta haha.
har matteprov imorgon, jag har gjort ett försök på några uppgifter men nu ger jag upp påriktit! jag orkar inte sitta och försöka lära mig längre så nu tar jag det på den lilla talang jag har imorgon. nu ska jag kolla på gossip girl, som lockar bra mycket mer än matteboken (:

hör du dig själv ens när du pratar?
det är omöjligt att ha en normal konversation med dig, oj snälla.





saturday

köpte strumpbyxor idag, får hoppas att de inte går sönder alltför snabbt. jag är riktigt dålig på att hålla mina strumpbyxor hela, lyckas med att göra hål på dem vad jag än gör. grattis till den som inte har detta problem säger jag bara! sedan skulle jennies bror köpa en kokosbollar- låda av mej, och jennie lämna hit sedan och vi baka en kaka som blev jättefin (a) så har vi varit ute och gått och sånt. det ser ju ut som december ute, mörkt och kallt. snötäckt. vart försvann våren? det är ju APRIL snart!!

såhär ser hon ut, jennie

pictures från fredagen


igår gick jag på stan med hanne & jennie!
lite bilder!




hahaha pose!



260309


guud vad slö nedladdningen är idag! väntar på gossip girl som tar väldigt lääänge att ladda ner idag. ska iaf ut och springa snart, ute ser det så varmt och skönt ut, men usch vad det är kallt egentligen. men nog känns det ändå lite som vår nu, snön är borta från vägarna och jag kan cykla på bara asfalt. bara värmen som fattas nu. helst av allt vill jag ha sommar, sol och tjugo plusgrader.





22:38

delat reklamblad och nästan förfrusit fingrarna av mig. ätit våfflor också.
strömmen går bort klockan elva här inatt av någon orsak. jag är inte precis förberedd. jag som hade bestämt att jag skulle vara i säng klockan elva, ser ut som jag får gå och lysa med telefonen då. går ju det också!



17:39

franskan gick ju bra idag!
det löns att läsa
->springa




i always said that i would make mistakes


it breaks my heart

vi talar om SKOR

sandra: det är hjärtesorg!
hanne: ja verkligen! hur många gånger har mitt hjärta brustit det här året?: 200.
sandra: MINST



i-landsproblem

jag vill färga håret igen! mitt hår är tonat ganska mörkt nu, färgen går ju bort med tiden men det stör så när det skiftar i rött ibland (i solljus ofta). mörk hårfärg hålls aldrig länge på mig, mitt hår blir jättesnabbt ljusare igen men det där "röda" försvinner ändå inte.  mitt hår blektes i somras i solen och blev ganska ljust, men fortfarande skiftade liiite mot rött och jag vill inte ha det så. kanske man måste avfärga håret först och sedan färga på nytt så kanske det försvinner. och då sliter ju det så mycket. :/ vilket i-landsproblem.






i love bread

BRÖD(<3) sitter jag och äter, raderar mail och pratar på msn. ska äta upp brödet och sedan sova. går snabbt, jag vill ha mer.  kanske inte så smart att äta brödet just före jag ska sova, men jag hinner bli hungrig under natten och då vaknar jag av en stickande hungerskänsla. så jag tar brödet nu <: sovsött

blueberry


ush det var så jobbigt idag att springa (i motvind). ni vet då man har blodsmak i munnen då man är klar. stolt över mig själv ändå, jag brukar vara för lat för att springa på det sättet.

jag var visst också lite onyttig idag..
men det behövs ibland i den tråkiga vardagen!



måndag

skoldagen är över, den tråkiga tisdagen att se framemot! hanne och jag gjorde lite planer för helgen (stavar man helg eller hälg? ;o), det är ungefär vårt första samtalsämne en måndagmorgon, vad som hände i hälgen och vad som händer nästa helg. idag har jag druckit kaffe som jag egentligen tycker är superäckligt, men jag tänkte att jag måste prova vad jag tycker nu, för då man blir äldre sägs det att man börjar tycka om det, men nej ingen förändring här inte. jag ska ta och se på ett avsnitt av gossip girl nu och sen ut och springa några kilometer.


0016

twilight såg jag på för nån dag sedan
älskar den filmen, bästa jag sett på länge!
edward cullen<3




you know you love me-gossipgirl

gossip girl gossip girl gossip girl
sitter och väntar på att det ska ladda klart. får allt akta mig inatt så jag inte sitter uppe hela natten med det här, not good. jag är extremt bra på att glömma bort tiden, ibland kan jag sitta och tro att klockan är tio på kvällen, sen när jag kollar ser jag att den är tolv på natten, hände för ett par dagar sedan! varning.




chocolate

tycker inte om min hissalärare. börjar bli riktigt trött på då hon gnäller på hanne och mig heela tiden! sur jag blir! som tur har mamma köpt choklad timej idag, så nu sitter jag och väntar på att gossip girl ska ladda klart så jag kan öppna den (a)



vårvädervårvädervårväder

bra att de finns såna som har samma musik smak som mig så att dom kan skicka låtar på msn, eftersom jag int riktigt orkar ladda ner själv! idag for jag till skolan, fick vänta med tb igen en halvtimme på bussen. jag mådde dåligt hela förmiddagen men sedan blev det bättre, så jag tror att jag är nästan frisk nu. nu ska jag äta något, jag har inte haft någon aptit idag heller och jag är hungrig. (OCH VILKET VÅRVÄDER IDAG!!)

but things between us don't get better :s




i a m s i c k

började må riktigt uselt igår, trodde jag skulle spy hela tiden vilket jag ändå aldrig gjorde men feber fick jag så jag stannade hemma idag. ush vad jobbigt, jag som aldrig är sjuk. vet inte om man kan kalla mig frisk nu direkt men tror ändå att jag far till skolan imoron. jag är klar med alla oth- avsnitt så nu väntar jag på säsong 7, men jag har hört att peyton & lucas inte kommer att vara med nu längre efter säsong 6 och då blir ju inte oth samma sak ;s har börjat se på gossip girl nu istället, men oth är ändå bäst.

utmattad

jag har varit helt utmattad hela dagen, och nu känner jag mig helt svag. hoppas bara inte på magsjukan men tyvärr så är det inte helt omöjligt då alla mina syskon har spytt. bara jag kvar nu, men eftersom jag inte har haft magsjuka på kanske 8 år så tycker jag inte det borde komma nu heller men vem vet.. känner mig inte direkt frisk heller. har knappt ätit något idag heller, just in case liksom. suck :/







monday

jag hänger inte med i någonting alls, det tar nog så emot att far till skolan imorgon! jag har inte öppnat en enda bok idag, för att jag bara helt enkelt inte har orkat! blä!

lördag

kort text om vad jag hunnit med hittills

så igår kväll var jag med dom här tjejerna! riktigt kul! ;> vi har saknat er. sedan kom hanne till mej och vi tänkt gå och lägga oss direkt, men nej vi stanna uppe ytterligare två timmar. så vakna vi imorse, åt frukost och for till stan, köpte saker som vi "behövde". men hanne lämna mej sedan där och hon tog bussen hem tidigt för hon skulle på match :( sedan då jag kom hem så åt vi tårta (som jag och hanne lagat) för att nicke fyller idag. grattis. nu har jag hunnit kolla några oth avsnitt, jag har inga planer ikväll!




friday night

kvällen har tillbringats hos tittis. vi hade lite fest och det var sjukt kul. kom hem för en stund sen och vi ska väl snart börja dra oss i säng. hanne är övernatten hos mej och vi ska dra till stan imorgon så vi ska nog inte sova allt för länge.

torsdag


bilden snott av hanne
jennie och sandra

jag visste inte vad jag skulle skriva idag, men kände ändå att jag måste få ihop ett inlägg, så då publicerar jag en bild så behöver jag inte skriva ner en massa som inte betyder något. imoron kommer hanne hit och hon, jag och jennie ska träffa de andra tjejerna, hoppas på en kul kväll!

bäst!


tjockis
lilla gullebullen!
älsklingkillen
plutten
bullen
pussel
puffel
lilla bagaren
bebis
bamse

ja, kärt barn har många namn!

ibland blir han arg



men nog är han bäst ändå



you were strong and free from lies



i miss your soul i miss your eyes
you where strong and free from lies
my question now is why

tisdag

så idag orka jag inte med så mycket, jag skippade det mesta av de som jag skulle göra idag. jag har baka en tårta åt pappa som fyller imorgon! envisades med att skriva dit åldern fastän han inte gilla den idén lika mycket som jag <:

allt börjar kännas lättare nu. jag kan ju i allafall bete mig någorlunda normalt mot dig nu, det känns ändå inte som att allt ska va på mig liksom.

blä

skolan var extra jobbig idag, sista timmen tog de nog emot, var påväg att somna hela tiden. så for jag direkt på länk då jag kom hem och det tog också emot. verkar som allting tar emot idag. vakna halv 5 på morgonen av ett meddelande, tack för den -.-



bilder2

bilder del två

jag älskar denhär staden!











hrmf


ikväll hände det en ganska överraskande sak

summertime

jag har tur som har er
vad jag börjar längta till sommaren när jag kollar på bilden, jag minns dendär kvällen så bra <; haha kanske inte världens bästa bild, men det här är ändå en ganska "normal" bild om man jämför med andra bilder som jag har på oss. denhär bilden väcker också så många minnen





sorbet

sorbetglass och film!
det är bra






bilder


en liten del av paris



 








några ord

eihän se enää ole niin kovin tärkeää.
olet muuttunut ja et parempaan suuntaan.
mitä mä sille voin että sä oot idiootti
säälittävää

öitä!

onetreehill



<3
bäst just nu

enlista

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: helt okej
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: blodplättar, lever
Kläder just nu: mjukisar och vitt linne
Musik just nu: akon
Vad sa du senast: "oj vadu bryr dig"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: vet inte
Sommarplaner: vänner, fest, resa! massor med saker
Fisk eller badkruka: -
Saft eller alkohol: saft nu
Längd: vet inte, men int så lång
Hur många kuddar sover du med: 5
Favoritväder: varmt och soligt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en båt, mobiltelefon, en kompis
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Vem är viktigast för dig: nåjaa..
Bästa film: ingen speciell favorit
Tror på liv på andra planeter: ja
Kommer du ihåg din första kärlek: ja <:
Älskar du henne/honom fortfarande: nejnej!
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: va?
Ser du på kärleken som ett misstag: nå int de heller
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: båda om det är med en mysig person 
Är du kittlig: ja
Snarkar du? nej
Stjärntecken? tvilling
Rädd för insekter? dom är äckliga!
Äckligaste insekten:  alla som finns nästan
Största svaghet: du!
Det här är jag bra på: inget
Bästa bok? ingen speciell
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga kanske, eller läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? jag har planer, men vet inte riktigt ännu
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ja
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat
Gungar du på stolen? ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jag vill, men vet int om jag skulle våga
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Hur är din drömtjej/kille? han har skönaste personligheten, gulligaste rösten och sötaste hela allting (a)
Hur många syskon har du? 3
Vad är du mest rädd för? att förlora någon nära.. :/
Är du rädd för blod? ibland
Saltar du på maten? nej
Gillar du att sjunga? jo, fast det kanske int låter så jättefint
Anser du att du är stark? haha nej
Brukar du sola? ja på sommarn
Vad gör du om du får hicka? försöker kväva den
Röker du? nej
Snusar du?nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? inget av dom
Har du en besatthet? ja

4mars

jag försov mig (igen) imorse och missade hälsoläratimmen, tur att jag faktist börjar 10 imoron! min kropp värker och jag borde bara gå och sova vilket jag ska göra snart. har inte hunnit sitta ner idag känns det som, var tvungen att dela reklamblad och sen for jag på 5,5km länk. jag vet inte hur jag får tiden att gå så snabbt, jag är tydligen ganska trög med allt jag gör så det tar tid.



kom sommar nu

-

you don't know what you got till you're missing it a lot
i was wrong from the start from the bottom of my heart i apologize




back to reality

idag sprang jag, långt!
det har blivit lite dåligt med det nu, jag har blivit riktigt lat! men nu ska jag komma igång med mina bra vanor igen. tillbaka till verkligheten var det visst. höhö hoppas jag på iaf!








you don't know what you've got till you're missing it a lot

jag hatar personen du har blivit
jag hatar den
du fråga om jag sakna dig och jag sa nej
för jag saknar inte dig
jag saknar personen du brukade vara





RSS 2.0