290409

mammor är nog det bästa man kan ha.
det är bra med en erfaren mamma, hon hjälper mig att se saker ur ett annat perspektiv. hon ser det som är bra i det dåliga.

har inte läst speciellt mycket på franskan, tänkte läsa igenom det sista nu (och kanske slarvläsa lite i bussen) och sedan gå på promenad med mamma. man sover så mycket bättre då. har en del annat också som jag måste hinna fixa, men det ordnar nog sig.

haha härligt


haha småa

22:00

som tur slutar jag ett imorgon!
tur det för jag orkar verkligen inte med ännu en jobbig tisdag
jag vill ha sommarlov nu! vill sova hur länge jag och göra vad jag vill
vill börja sommarjobba nu! gråter efter pengar!!
+ att jag har koncentrationssvårigheter på hög nivå



unspoken

du kanske är besviken vad vet jag, sur ialla fall
men hur tror du det har känts för mig



sjuk mage :|


lördag

sommarjobb blev fixat! jag som trodde att jag inte skulle få något i år! bara junimånad och det räcker bra det, skulle inte orka jobba hela sommaren igen.
idag har jag varit i stan en stund, där hitta jag jennie som jag var med en stund.




eat my cornhole

haha..
en vanlig diskussion på en tråkig engelska lektion.
då jag kom hem fortsatte min dag inte så riktigt bra.
jag orkar inte..




210409

skolan gick snabbt idag. ska kolla ett avsnitt av oth nu och äta glass. sedan ska jag städa hela rummet. åååh är det bara i våran familj som man måste storstäda minst en gång i veckan? då menar jag också storstäda, flytta på alla möbler och dammsuga, torka damm, ta ut täcken, kuddar och madrass, städa ur lådor osv. jag har så gott som nästan aldrig stökigt rum, det är inte stökigt nu heller!! men enligt pappa är mitt rum inte städat, så jag måste göra det nu.  halo det är mitt rum kom inte in hit då om det inte passar?! 

maybe i've got issues but you're pretty messed up too

somnade när jag kom hem.. typiskt mig. vakna, sprang några kilometer, mina ben kändes som stenar! idag SKA jag gå och lägga mig i tid, bäst att jag inte lämnar hit allt för länge. detsamma sa jag till mig själv igår också, då somna jag halv två. jag sover inte ut heller på helgerna, då sover jag först där vid fyra fem tiden. kanske därför jag har såna koncentrationssvårigheter i skolan hmm.. tåls att tänkas på.




00:48

jag har skola imorgon
och jag sover inte ännu
det var två timmar sedan jag skulle sova
vad är det jag gör som tar så otroligt länge för mig?


sovdags?

kanske jag ska gå och sova..

02:48

min dator funkar igen, inte tack vare mig direkt. haha är verkligen värdelös på sånt.
ska snart sova bara jag kommer mej iväg nångång, gaah vad jobbiga personer det finns! :D









irriterad

sitter på en annans dator nu, kan inte säga att den är snabb precis. sånt får mig jätte lätt irriterad. min dator startar inte,  funkar inte vad man än försöker göra. så nu fick ja just reda på att jag måste formatera den igen, great! jag gjorde det för bara kanske 2-3 månader sedan och då tog det typ en vecka för mig att få allt fixat, och nu blir det så igen. åååh! dessutom kommer antagligen alla mina bilder försvinna, för att jag inte hinner spara dom då datorn inte ens startar! härligt härligt. allt detta för att jag inte orkade vänta på nå uppdateringar igår utan bara tryckte av den. bra att vara efterklok. hääääärligt :'


130409

känner mig riktigt pigg idag, lite konstigt med tanke på att jag låg i sängen först fyra på morgonen inatt. jag vaknade där tolv tiden och har hunnit med mycket sen dess. nu håller jag på att ladda ner avsnitt av nya 90210. i väntan på att nästa säsong av gossip girl ska komma har jag börjat kolla på det istället! och jag har blivit beroende.

ÖGONGODIS





vårkänslor

vårkänsla vårkänsla vårkänsla
har varit ute i solen i princip hela dagen. endast i tights och t-shirt, och jag fryser inte! det här måste vara årets varmaste dag hittils. det är faktist vår nu!




01:53

<3





glad påsk

ha en bra påsk allihopa!


I'm better off on my own

igår satt jag uppe till tre på natten. upptäckte att ibland är något bättre än vad man tror. bra att någon förstår varför jag gör som jag gör (: en lättnad.




långfredag

långfredagen idag. allting är stängt, finns inte speciellt mycket att göra. jag håller på att städa för fullt. speciellt min garderob ska städas, man hittar knappt något därinne längre! så det ska jag göra här först, sedan vet jag inte.




candyking

så nu har vi påsklov. skrev historiaprovet idag, tre essäuppgifter! tror att jag klarade två ganska bra men den tredje kan det nog bli lite knappt om poäng! hoppas jag klarar det iaf, har inte så stora förväntningar utan satsar mer på godkänt så jag inte behöver tenta igen. skrev provet på 1 ½ timme, sedan kom mamma efter mig och sen till stan. for och köpte byxorna på gina tricot och sånt. så handla vi, jag valde allt påskgodis. jag kunde inte hålla mig så jag fuskade lite och började äta av en candykingpåse! vad jag blir irriterad på mig själv ibland! haha





080409

ska strax börja på provläsningen. det är historia vi har imorgon och jag har inte direkt varit den aktivaste på att läsa läxorna i det ämnet. allt känns nytt när jag läser det nu och jag får nog kämpa om jag vill bli godkänd. kan ju inte finnas tråkigare ämne, har verkligen noll motivation! ibland börjar jag nog fundera om jag valde rätt då jag valde gymnasiet, känns int alltid som jag är tillräckligt "smart" eller hur jag ska säga för att gå där.





060409

har suttit med moddeboken framför näsan nu i någon timme så något borde väl ha fastnat vid det här laget. vi fick ut våra matteprov idag, ändå ganska nöjd med 6 ½, trodde det hade gått mycket sämre! moddeprov imorgon, sen är det bara hissa kvar. skönt det ska bli när det är över! 
känner att jag har torr hals och det förvånar mig inte om jag vaknar upp med halsont imorgon, så nu sitter jag och tuggar mint halspastiller. hoppas det hjälper, jag vill inte bli sjuk :|




en vanlig söndag

ska snart börja på min moddeuppsats. nej jag har inte ens börjat ännu och arbetet ska vara inne imorgon! tror det ska vara en sådär fem sidors uppsats? eller var det tre? hmm. sitter och äter på en muffins och funderar över vad jag ska skriva om. måste även läsa på moddeprovet idag och fixa en massa andra halvfärdiga saker. en massa måsten, en vanlig söndag med andra ord.




what went wrong can be forgiven


vet inte vad som har hänt med mig. speciellt på den senaste tiden har jag haft tankar som jag aldrig trodde jag skulle ha. inte på det här sättet i alla fall. Det skulle kunna vara en bra sak, men det är det inte. inte nu. väldigt irriterande. jag ska förtränga det tills jag glömmer bort att det någonsin funnits där.



i'mtheonewho'sdrowningnow

i'm the one who's drowning now.


i was blind

nej jag kan inte ta tillbaks det jag gjort eller sagt
men halo, vissa försöker faktist här!
det är inte så lätt när du vänder allt emot mig?!

tung vecka
äntligen helg säger jag bara!
och jag känner mig helt förvirrad. sådär som då allting är ett kaos i ens huvud och man försöker klura ut vad det betyder. tänka före man handlar, det borde jag väl ha lärt mig vid det här laget. har fått så många bevis på hur fel det kan gå annars.


jag kanske vill klippa pannlugg. färga mitt hår. klippa upp det. jag har bara lust att göra något med det.




RSS 2.0