gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
but i get my hopes up
and i watch them fall everytime
another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
i gotta leave but i'll miss you
i gotta go my own way

svininfluensa?

Har varit sjuk/förkyld sedan i torsdags, och det har inte blivit bättre. Imorse var min röst helt borta, så nu kan jag inte göra speciellt mycket, och det är så tråååkigt! Helt slö i kroppen är jag också, och sjuka muskler har jag. Fick jätteångest idag då jag inte kunnat springa på några dagar, tror inte det är så bra för min hals, men jag cykla iallafall 6km. vill bli frisk jag nu! imorgon ska jag vara hemma från skolan och bli frisk har jag bestämt.


du var en bra person förut

Åminne igår då, jaa.. det blev en galen kväll haha. men riktigt kul hade jag! på hemvägen (som tog jättelääänge) trodde jag och jennie ett tag att vi satt bredvid kevin borg, för han likna helt sjukt mycket! haha.
idag är jag sjuk. jag är jätteförkyld, orkar inte! så det blir att fira villaavslutningen hemma, men kanske det är bäst så, skulle nog inte ha orkat en kväll till efter igår.

man kan ha kul med en skitstövel också, så brukar jag tänka. men just nu tycker jag att du kan dra nånstans lååångt åt helvete (:






säg till om jag ska ta bort någon bild

hmmm

var på kontroll till optikern men tydligen hade jag inte fått sämre syn. jasom varit helt säker på att jag ser sämre nu, jag ser int tex undertexterna då jag kollar på tv. men nej samma styrka ska jag nog ha tyckt hon. jaja kanske jag bara inbillar mig då.


söndaaag

saknar nog lite.

idag har min moster&hennes man och min kusin från tammerfors varit hit. de e ganska kul att höra på då min moster pratar svenska haha. imorgon är det skolan igen, jobbigaste dagen har vi också.

juthbacka

det har hänt en stor olycka här, en bilkrock. så vägen har varit avstängd så en massa bilar har måsta kör via här istället. svär det var faktist långa bilköar här var jag bor, å de e nog int så vanligt.

skönt med helg. idag gör jag ingenting faktist. tar det lugnt, tänker inte på någonting alls vilket jag tror är precis vad min hjärna behöver. igår for jag med hanne till juthbacka, vi gick nu runt där lite överallt och satt och tittade på folk. hittade inget, köpte bara godis och mat. senare gick vi in till stan var vi träffa lite mänskor och sånt. helt okej var det nog, hanne kom till mig och vi såg en film före vi somna.








min kamera har börja ta suddiga bilder..? måste kanske ändra nåt på inställningarna eller vad har den för fel?

onsdag

började 10.45 idag, ändå var det ganska tung skoldag. då jag kom hem for jag på länk och efter det har jag väl inte gjort så mycket. hållit på med läxor, kolla lite tv, duscha och sånt vardagligt. + att det finns inte så mycket att göra här då alla ens vänner har flyttat härifrån och bara kommer hem ibland på helgerna. tråkigt. men jag klarar väl mig. har bestämt mig för att nu ska jag bli hälsosam. eller iallafall hälsosammare, har inte haft de bästa vanorna under sommaren. måste komma ifrån dom. hittills har jag lyckats ganska bra. nu ska jag fortsätta sortera mina bilder, har en massa bilder i en enda mapp från hela sommaren så dom ska jag sortera.


tisdag

har sovmorgon imoron, eller jaa, sovmorgon & sovmorgon.. inte så att jag får sova till tolv heller, men behöver inte vakna klockan sju iallafall! börjar 10.45 tror jag? tror måndagarna och tisdagarna blir tyngst. och imorgon har jag min lättaste dag. nu ska jag gå och äta en ostsemla, och kanske skulle jag läsa hissaläxan också? och finska orden? ååh :( nån som har hunnit bli skoltrött redan? JAG!

 

i don't need this right now

kommer vi få såhär myki läxor varje dag eller? usch. hade glömt hur lite fritid man har när man går i skola, känns som dagarna bara far förbi och jag hinner int med! har så mycket att tänka på. for på länk då jag kom hem, sedan har jag lagat alla läxor. duktig jag känner mig! hoppas jag fortsätter såhär hela året. då kommer det gå bra


ede såhär de ska vara

STELT.   

the last day

imorgon börjar skolan ;s och jag är så oförberedd som man kan bli. sommarlovet har gått alldeles för snabbt! men sommaren är inte slut än! igår hade vi en grillkväll hos bell, utan grill. men det gick bra ändå. sedan kom hanne till mig övernatten.

vet inte riktigt vad det blir av helgen, jag vet inte jag vet inte jag vet inte. ska jag eller inte? hmm :s







konstens natt

Dags att vända rätt på dygnet snart? men än så länge har jag sommarlov så det är lugnt. konstens natt igår var helt okej faktist,  gick på stan först och kollade med jennie och sedan kom hanne också. på kvällen gick vi ner till hoviska med ida och maria. halv 4 somnade jag i min egna säng<3






jobbigt

int va de såhär jag ville ha det, int egentligen. de känns otryggt. vill bara att du ska komma hem....

jejejeje

munnen bara går på mig, sitter och pratar med jennie och hanne på msn. är på festhumör. men imoron är det iaf konstens natt! vi ska vara i stan hela dagen, och natten. woho

I'M A MESS RIGHT NOW

I'm a mess right now.

har letat på internet hur man får bort röda skiftningar ur brunt hår, har haft det problemet ett tag nu och det är så sjukt fult! ska imoron och köpa hårfärg men det är så svårt att få bort det, och ja det skiftar i rött på vissa ställen fast kanske inte andra ser det, men mig stör det! speciellt i solljus!



summerdays

internet slöar! och går inte att skicka på msn! ååh
idag har jag varit med jennie hela dagen, senare for vi och köpt lite gott och körde iväg till storsand. hade lite problem att hitta där i början haha.. men där var vi iaf några timmar tills vi for vidare. nu har jag sjuk rumpa









varför träffades vi int tidigare

Jag och Jennie missade bussen till åminne igår bra som vi är, men till sist fick vi skjuts istället. Åminne blev kul, nästan lika bra som förra året! sen satt vi på med nå folk hem, vi typ halft missa bussen hem också. bra man är.

nej nu ska jag sova eller nåt
vill inte tänka på det nåmer nu
natt!


sd

Jag kan försöka intala mig själv hundra gånger om och om igen att det här inte är den bästa lösningen, jag har tvingat mig själv och jag har försökt. hur sjukt det än tar att säga dehär, så vet jag nog att det här är vad som är bäst just nu för båda, innerst inne vet jag nog det. usch det känns int alls bra just nu :( verkligen int! vem vet vad som händer senare i livet, men att sakna någon som hela tiden är borta håller inte i längden.


RSS 2.0