HALLOWEEN

Igår fira vi halloween i förskott hos Hanne. Massa god mat och tårtor, man var ju inte direkt hungrig när man gick därifrån.

lite bilder!





I DON'T FEEL SO GOOD

Mår så dåligt så jag skulle kunna börja gråta när som helst! Ska nog inte till skolan imoron heller, har prov i biologi men lika bra att jag inte skriver det, skulle ändå skriva underkänt som det ser ut nu. Lär mig aldrig biologi. Hoppas på att bli frisk tills kvällen iallafall, för då ska vi till Hanne och fira halloween. Ska försöka sova nu och inte tänka för mycket, det gör jag alltid.

281009

Är sur. Analysen gick åt helvete. Har ungefär noll poäng. När tiden var slut hade jag precis läst igenom texten! och att skriva en analys (som man dessutom inte vet hur man gör) på 5 minuter går inte. Som tur kunde jag det mesta på dom andra uppgifterna så godkänd blir jag ju, men jag ville ju ha bra också!

Har haft feber hela dagen och har ännu så blir ingen skola för mig imorgon. Orkar verkligen inte vara sjuk, känner mig riktigt dålig som inte har kunnat göra något på hela veckan typ. Har lust att fara ut på en lång länk men nej, vill ju vara frisk tills helgen åtminstone.


FEBER OCH HALSONT

Nu har jag blivit sjuk igen! Vad är det för fel på mitt immunförsvar? Har alltid haft jättebra men nu mittiallt är det som jag inte har något alls. Har iallafall feber och halsont men måste ändå dra mej till skolan imorgon och skriva moddeprovet. Har inte läst speciellt mycket och nu har jag ingen ork mera! ska iallafall sova nu och försöka bli frisk. Natinatt!

271009

Det hjälper inte att någon säger att man ska göra si eller så, jag gör som jag gör och ju mer någon försöker påverka mig desto mer tvärtom gör jag. Det är mitt liv.


Eleonore har skadat tassen. Ser så kul ut då hon springer för hon måste hålla upp ena tassen. Stackars. Nu har hon ätit upp ett helt korvpaket. Haha, tjockis.


DÄR HADE JAG KONTROLL



där mådde jag som bäst.

BACK TO REALITY

Back to reality. Gillar inte.
Först bestämde jag mig för att jag bara ska läsa häftet och pappren tills hissaprovet imorgon, sedan bestämde jag mig för att jag bara tänker läsa slarvigt i häftet + pappren, och nu har jag bestämt mig för att bara läsa pappren. hmmm, alltså provet kommer inte gå speciellt bra.

NU SKA JAG KONCENTRERA MIG!



FREDAGEN

Idag har jag bara haft lust att dra täcket över huvu och rymma från verkligheten. Först säger man att man ska göra på ett visst sätt, sedan så gör man ändå precis allt det man inte skulle göra. Men nåja, gårkvällen var ju rolig ändå, blev en massa dans och skratt med dom bästa. sjukt kul hade vi! men denna morgon var nog lite pinsam.... haha.

då jag kom hem idag så skulle jag börja läsa på hissaprovet, men så somna jag istället och sov bort hela dagen, blev ju int så många timmar sömn inatt. så nu måste jag ta allt på en gång imorgon! suck.


TORSDAG

Är på bra humör. Imorgon börjar jag först 12.10 och efter skolan far vi till Jennies och Cillas, kommer bli rolig fredag tror jag.

Och vet ni jag har faktist varit aktiv idag. Skrivit klart en uppsats om adhd och börjat på med resten av instuderingsfrågorna. Nu ska jag se på mammas pojkar och sedan ska jag läsa några sidor till i moddaboken!


SANDRA VILL INTE.

Funderar på att gå och sova nu. Orkar inte tänka på allt sånt som jag borde göra, till exempel laga läxorna, läsa boken till modde, börja läsa på prov. Skulle ju vara bra om någon annan kunde göra det åt en.

JE NE VEUX PAS LIRE LE TEST

Nu har jag varit på länk och borde börja läsa till franskaprovet vi har imorgon men istället hamna jag hit. Hoppsan.  Får ha mamma att hjälpa mig sen för jag kan verkligen ingenting av grammatiken! Det är för att min och Hannes timaktivitet inte är den bästa.. hehe. Ska försöka att inte göra samma fel som jag brukar göra dvs skriver franqais varje gång fast det ska vara francais.. haha. Kanske man ska börja på nångång då...







USCH

Usch det hände en obehaglig sak just. Allt började snurra för mig, de svartna för ögonen och jag hade riktig syrebrist. trodde jag skulle ramla ihop när som helst..

HÖSTLOV

Det efterlängtade höstlovet är här, ska bli hur skönt som helst att vara ledig några dagar! Igår var jag med Jennie och Hanne och idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag har varit och handlat med mamma och Hanne har farit till jeppis. Så mycket har hänt hittills idag. ska iallafall på länk med mamma nu!

TODAY IT'S TUESDAY

Bara en dag kvar så har jag höstlov. Nog för att det bara är två dagar extra, men de känns ändå bra då veckan blir kortare. Har inga egentliga planer alls, eller jag vet inte vad jag ska göra.. de e ju synd att inte pengarna räcker till någonting.

Nu ska jag ut i det kalla vädret och springa fyra kilometer. Känner på mig att jag har motvind. perfekt.....


RESTINPEACE

usch va de händer hemska saker nu!
vila i frid

SOMMAR09


I'M IN LOVE

Rabih har absolut finast ögon i årets idol! Seriöst.



YOGHURT RASPBERRY

Försöker att äta bort min förkylning/min feber. Har hört att man ska göra så. Kanske inte på det sättet som jag gör, men just nu sitter jag och äter den nya marabou yoghurt raspberry. Har ingen aptit men den här ska jag få ner!

saknar sommar!

trettiosju komma fem grader

SUCK säger jag bara.. börjar bli riktiiigt tröttsamt!


Jag är hemma! Eller har varit det ett tag nu.. fick sluta tidigare från skolan för att jag började må dåligt, hade ingen feber i skolan men nu har jag 37,5. Det är ganska högt för mig, för min kroppstemperatur är jättelåg normalt. Tror jag ska sova en stund, orkar inte något annat.


DÖD FISK

Tror jag ska gå och sova så att det blir fredag snart. Ska nog mest ta det lugnt i helgen, känner att jag håller på att bli förkyld nu igen. Jag har planerat min helg så långt att jag ska sova ut ordentligt. Har ju känt mig ungefär som en död fisk hela veckan. 10 timmar per natt låter bra i mina öron!


071009


JÄTTE TRÖTT

Jätte jätte trött! Jag har inte varit såhär trött på länge. Vet inte vad det beror på, jag sov faktist tillräckligt inatt men ändå har jag gått som död hela dagen idag. Ska försöka undvika sängen, somnar direkt annars och så sover jag bort resten av dagen. Ska fara på länk och kanske blir jag lite piggare så jag t.o.m orkar laga läxorna!


HÖSTSLASK

Jag är skoltrött som bara vad och det här fula höstvädret gör det inte bättre. Imorgon ska man orka släpa sig till skolan igen, de lockar int.. Har iallafall tänkt sova tidigt idag, imorse kände jag ju mig helt död! Kan nog behövas några extra timmars sömn här.


SÖNDAG

Nu är jag hemma. Har tillbringat hela helgen med Jennie och Hanne. Det var meningen igår att några andra skulle komma till lägenheten och att vi skulle ha en hemmakväll, men dom kom aldrig så vi fick värsta impulsen fixa oss på rekordtid(typ 5min) och hoppa på en buss till fagerö. Det var helt okej där, men tror det också var sista gången jag far dit. Kanske lägger upp någon bild sedan.

Nu är jag trött, har inte sovit mycket alls. Vi har inget vatten så man kan inte duscha här och dom fixar det först imorgon. Har aldrig fattat hur beroende man egentligen är av vatten.


MOR-JENS

Är hos Jennie i Vasa. For hit efter mitt dagsverk. Vi har haft hemmakväll med idol och suttit på balkongen och beundrat grannarna(rockarna) hahaha.





GOMORON

Jag har varit vaken hur länge som helst, har hunnit vara på länk, äta frukost, städa rummet lite. Nu väntar jag bara på att nån ska komma och säga åt mig vad jag ska göra. Jag tror jag ska tvätta fönster först men dom blir ju aldrig rena så nån måste visa mig hur man gör så det inte bara blir massa fläckar..


FÖRSTA OKTOBER!!

Yes nu tar jag helg kan man säga! Har ingen skola imorgon, så skönt! Men vi har dagsverk som för min del innebär att kratta gården. Synd att vi har stor gård, men vi är tre stycken så det går nog snabbt. Efter det tror jag att jag far till Vasa, till Jennies. Känner mig duktig idag som klarat mig igenom denna jobbiga(!) skoldag, och nu ska jag fortsätta vara lite duktig och fara på länk!


RSS 2.0