SUNNYSUNDAY

Vilken härlig dag. Har varit ute i solen några timmar, fick till och med lite färg. Kanske vi får en varm sommar trots askmolnet. Har också hunnit med en långlänk som för en gångs skull inte kändes jobbig och en kort cykeltur. Nu har gjort klart läxorna också. Känner mig duktig! Och nu längtar jag verkligen till sommaren!




JAG ÄR INGENTING SOM DU.

Skrämmer mig ibland hur någon kan vara så bra som du.


23 april

Var och såg kanske tråkigaste teaterpjäsen ever med klassen till vasa idag. Gick sedan på stan en stund med ida, lisa & jessi. Nu måste jag verkligen börja hålla i mina pengar, kan ju inte vara ens en timme i stan utan att köpa något.. Har mest tröstshoppat när vi inte åkte till Berlin. Fast vi åker ju dit om några veckor istället, så kanske dags att börja spara igen så inte kortet är tomt då vi åker.



20 april

Vårt flyg till Berlin blev inställt, så nu hoppas vi på att vi får åka den sjuttonde maj istället. Bättre så, skulle ändå inte ha lust att åka ner inatt längre. Efter skolan idag har jag kört, börjar bli nervös för jag har ju bara några gånger kvar att köra nu. Hade planerat att gå och lägga mig tidigt ikväll, men som vanligt blir jag distraherad. Får se om jag lyckas stänga av datorn före tolv. Nåja, vi har ändå bara två lätta dagar framför oss eftersom vi är enda klassen som ska vara i skolan. Resten är bortresta. Slutar ett imorgon och på torsdag far vi på teater. Inte så tungt.

SUUUUUUURT!

Just nu är jag jättesur. Blir antagligen inget berlin pga askmolnet. Alternativet är att skjuta upp resan till sista veckan i maj som verkligen är den mest opassande veckan att åka utomlands på! Ännu fler planer som förstörs nudå. Blir väl att stanna hemma då. Fy vad jag är besviken. Jävla vulkan som bara förstör allt. Kanske får vi kall sommar också. Ännu bättre!

HÅLL DITT HUVUD HÖGT.


17.4

Nu har vi bara en period kvar av skolan. Hur skönt?! Efter att jag skrivit mitt engelskaprov idag for jag till stan med mamma och kolla på lite kläder och sånt. Nu är jag några euro fattigare. Hoppas bara att berlinresan blir av nu också. Skulle kännas så himla surt om den blev inställd! Jävla vulkan!

Förresten så har jag fått sommarjobb nu också! En enorm lättnad! Nu kan sommaren komma.


INGET TÅLAMOD

Satan. Och helvete. Hade just skrivit ett långt inlägg och råkade radera allt. På ett klick. Skit! Nåja, det var ingen positiv eller glad text ändå. Mest utlopp för mina aggressioner. Jag känner oro, trötthet, irritation och lätt retlighet just nu. För att bara nämna några. Och mitt tålamod är nere på typ noll. Varför fan kan inte tiden gå snabbare? Känns som tiden har stannat. GÅ SNABBARE. Ursäkta mitt språk idag. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan vänta på ett telefonsamtal. Undrar hur hög min telefonräkning är? Hoppas inte alltför hög.

Måndag

Har ju inte fått gjort något alls idag och klockan är snart halv tio. Jag som hade en massa saker jag skulle göra idag men har "inte hunnit" nu igen. Vet inte vad jag har gjort men inget nyttigt är det. Börjar bli mörkt nu så nu måste jag skynda mig om jag ännu ska hinna på länk. För det ska jag! Nu ska jag skynda mig!

rellaprovet gick skit btw..



10 april

Jag har haft fullt upp idag. Städat, tvättat, rensat ur hela min garderob och läst på prov. Planerade att jag skulle skriva engelska recensionen också, men den hinner jag göra imorgon. Känns som jag fått gjort mycket idag. Nu ska jag sätta på ett nytt(!) avsnitt vampire diaries och sedan ta natten tidigt tror jag.



SLÖSAREN HAR TALAT

Ingen skola för mig idag heller! Skönt! Har istället varit på halkbanan idag, tyckte det var ganska kul. Å nu vet jag inte vad jag ska göra.. det ser ut som jag har en tråkig helg framför mig. Jag har INGET att göra. Förutom att läsa på prov. Och det lockar inte så mycket. Dessutom läste jag just ett varv i boken. Nej jag vill ju göra något kul. Helst vill jag springa till närmaste bankautomat och kolla mitt saldo och sedan shoppa upp allt..... fast det kan jag ju inte göra. Jag kom förresten på att jag har ett annat sparkonto jag inte rört som jag har pengar på, då blev jag glad. Fast det kanske är meningen att jag inte ska röra det heller....

Nu ska jag kolla på kläder och skor.. och kanske beställa något.



IRRITERAD

Idag är jag lite irriterad på allting. Jag har inget sommarjobb ännu, fastän jag sökte jättetidigt i år. Utan jobb blir jag tvungen att stanna hemma hela sommaren. Typ. Har ju inte råd med något. Alltså kommer jag bli såhäääääär sur och besviken om jag inte får något. Snälla ring!! Och så har jag inget självdiciplin alls idag. Vart försvann det? BLÄ.


ALLT KÄNNS VÄLDIGT LÅNGT BORTA

Känns inte som jag har någon kraft alls idag. Allt känns lite extra tungt idag. Två veckor kvar tills Berlin, vilket just nu känns väldigt långt borta. Och så saknar jag dig. Speciellt nu. Tycker att vi kan hoppa över nästa vecka och alla prov. Fan vad skönt det skulle vara.



GLAD PÅSK

Hade en rolig kväll igår hos Simone. Har massa störda bilder på min kamera så dom behåller jag nog för mig själv, men här är några.

och glad påsk förresten!





skit dag

Det är första april idag och jag har inte blivit lurad en enda gång! Hade ju tänkt hitta på något bra skämt och lura alla men har inte kommit så långt. Annars har det här varit en skitdag. Om jag hade råd hade jag gärna flyttat hemifrån nu med det samma. För fy fan vad jag hatar att höra på det här hela tiden. Blev iaf lite gladare av ett telefonsamtal som jag fick just. Min dag blev genast lite bättre.


RSS 2.0