oldstuff

gammalt.


     






lördag

vi var hos jennie och kolla film och sånt igår. det första hanne gjord när vi kom dit var att hon skrek. hon är rädd för jennies hundar tror jag. lite iaf.  sen hitta vi massa gamla filmer på jennie och mej på jenns dator haha! jennies rum var 'jättefint' efter att vi hade varit där, men vi lämna städaset åt henne, va snälla vi är! jag orkar inte riktigt skriva så mycket, har redan skrivit i hannes blogg så jaa.. men sen så va hon övernatten hos mig och det var nog jättebra kväll med er!





emberrassing.

för en stund sen när jag skulle ringa jennie hände en pinsam sak. jag råkade trycka upp fel namn när jag skulle ringa åt henne, och råkade ringa åt en person som jaa.. jag typ aldrig skulle ringa sådär annars :D såklart märkte jag inte detta och när personen svarar säger jag direkt "hej att kommer du till kokkola imoron?".. haha, pinsamt!




250209

pappa och mina bröder for på slalom idag, så jag och mamma drog till stan och köpt en jacka åt mej och sedan handla vi mat. jag funderar på att fara och köpa hårfärg imorgon, typ någon som är lite ljusare än vad jag har nu men jag vet int, och så vill jag klippa mig också. inte på längden, men jag känner att jag vill gör nånting annat med mitt hår för en gångs skull. jag använder nästan aldrig plattång eller liknande, det enda jag kanske gör är att borsta igenom det på morgonen och antingen lägger upp det eller låter det vara utsläppt. bara någon enstaka gång använder jag hårspray. ganska tråkigt egentligen, skulle vara kul att variera sig lite ibland. men jaa, får se hur jag gör med den saken!




hihih



tack för alla "snygga" bilder du tar på mig.
denhär är till dig hanne! (:

caramel

det blir sena kvällar nu på sportlovet, jag sitter uppe hur länge som helst fastän jag egentligen är jättetrött, fast sova kan jag göra på morgonen! har suttit här och kollat lite avsnitt av oth. jag märker inte ens hur länge jag sitter här, tiden bara flyger iväg och plötsligt har det gått tre timmar. men om ett avsnitt slutar på ett sånt där spännande sätt så kan jag inte vänta utan trycker direkt upp nästa avsnitt för att jag måste veta vad som hände typ, kan vara riktigt jobbigt ibland! och nu sitter jag och äter på godisremmar från i fredags, klockan 00.33 på natten inte bra. men hey det är lov nu..




tuesday






fastlagstisdagen har spenderats med jennie! vi är två soffpotatisar, nej men jag ska skärpa mig snart!







nanana



jennie kom till mej så vi for ut och gå, sen for vi till mej och laga plättar. gick int så bra först, våra plättar förstördes när vi skulle vända på dom haha, men det är ju smaken som räknas eller hur! sen har hon sagt att hon ska "börja far hem" flera gånger, men det går alltid en timme före hon kommer sig iväg <:

22.2.08

exakt ett år sedan..



idag har jag skrinnat, spelade ishockey och förlorade, jag som hade övertygat dom om att jag är bra men nej! jag har laddat ner hela andra säsongen av oth som jag ska se på nu! när jag först började titta på det så hade jag börjat på säsong 4, sen fortsatte jag med femman och halva sexan förrän jag märkte det. men det stör inte att jag har sett dom nu då jag har kollat första och håller på med andra, för man har ändå ingen aning om vad som kommer att hända.







mmmm






jag bakade en marängtårta idag

210209

har lagt in en ny header som hanne gjort åt mig och tyckte det blev ganska bra. några små förändringar ska ännu göras men det sparar jag till senare. igår var en riktigt kul kväll! men mina fötter mådde inte så bra, det trycker till när jag går så nu har jag tagit "plåstertejp" och tejpat så jag inte ska känna av det! tack till mina tofflor för att dom finns



friday i'm in love

sitter i skolan just nu och håller på att fixa lite bilder på photoshop. vi ska vara klara med alla bilderna 13.30, sedan ska vi ha en snabb genomgång av vad vi har gjort, kolla på ett dansframträdande och sedan slutar vi och jag drar iväg till stan på mat med dom två bästa!

190209

har ni nångång känt någon som bara över en natt förändrats helt och hållet och blivit en helt annan person? det är så synd att se på den personen, som man vet skulle kunna göra så mycket bättre ifrån sig och inte bete sig som en skitstövel. inte trodde jag att det skulle påverka dig sådär.


denhär "special-veckan" i skolan har gått snabbt, vi har lärt oss en hel del om systemkameror, och man börjar äntligen kunna ställa in och förstå på egen hand. jag tänker inte lägga in några bilder, men om ni vill se så finns det några på bla. hannes blogg. så nu imoron är det sista dagen av denhär fotokursen, vi ska väl mest hålla på med photoshop. det har faktist varit helt kul, vissa saker mindre och vissa mer. nu ska jag gå och tvätta ur min hårinpackning som jag nu har haft i liite för länge! puss


160209

idag lärde vi oss lite grunder för då man ska fota med en systemkamera.
sen fick vi en uppgift som vi skulle fota, men vi missuppfatta hela och fick ta om det.
hoppas det går bättre imoron haha!


coloroverlay.

kvaliteten på bilderna blir alltid mycket sämre när jag laddar upp dom på bloggen, det brukar inte vara så men nu så är det så hela tiden :L imorgon börjar vecka 8 som innebär inga vanliga lektioner, utan jag och hanne valde nutidskonst som vi ska hålla på med hela veckan, typ bildhantering, foto och liknande. vi får kurs för det också, vilket kan behövas eftersom jag har ganska knappt om dom.



150209



you you you you you

igår var jag helt inställd på att det var rätt
nu känns det lite sådär..
jag hade egentligen massor jag skulle ha velat säga
men jag lät bli, och det är svårt att låta bli när man riktigt vill nånting




alla hjärtans dag




dom bästa <3

1302

jag saknar dig
det blir inte bättre imorgon. på alla hjärtans dag.
men jag kommer iaf säg nåt fint imorgon.
det är väl inte rätt egentligen, jag bryr mig inte.
jag vill.

nu ska jag fortsätt med mina othavsnitt!
jag kan förstå alla som fastnar i det
jag gjorde också
kan se flera avsnitt i streck och tröttnar int.<3











penkkarit

haha penkkis idag då. kan väl inte säga att det var kul precis, att bli attackerad med vattenpistol, gå med MULL-text i pannan och bli tvingad att vara med i en massa lekar <:: vi hade iaf inga vanliga lektioner idag utan vi sluta där 12. men då jag kom hem fick jag stå i duschen ett bra tag innan jag fick bort allt. å jag som glömt bort att vi har skola imoron också fick börja skriva min uppsats som blev klar på en timme. det kändes inte så viktigt så jag laga int ner mer tid på den.



du gör det hela värre

du gör det hela bara värre fattar du inte det?
du river upp sånt som jag försöker lämna bakom mig och gör det hela bara värre. jag klarar inte av det en längre tid, jag gör verkligen inte det! du hjälper mig inte på något sätt, det blir inte lättare för mig och det känns precis som att du vill att jag ska vara kvar i dehär hela mitt liv. du kanske inte ser det men det här är faktist riktigt svårt för mig..  :(


gonatt

nä nu går jag och lägger mig. är både trött och uttråkad. gonatt!

måndag

engelskaprovet idag tog jag på talang, jag hade varken ork eller lust att läsa desto mera på det. kanske borde jag ha läst lite bättre på orden med tanke på hur jag tror att det gick, men jaa då jag hade lite koncentrationssvårigheter så det blev int så mycket läsas. förra veckan var kaos, så jag hoppas på en stressfri vecka nu.






jag hatar rykten

sitter och pratar med hanne nu, hon får en att må mycket bättre. det som man inte dör av gör en starkare va de ju. men jag kan fortfarande inte förstå hur det kunde bli sådär. men LÄGG NER med att sprida falska rykten.


urpinsamt

kvällen börja bra igår och fortsatte riktigt bra enda tills dendär sista timmen. det var meningen att vi skulle fara till hannes och sova efteråt men de blev ju int riktigt så. jag vill bara glömma det. som tur slapp jag i alla fall sjukhuset och fick fara hem. så det kunde ju ha varit mycket värre. det värsta är att alla vet. nå en erfarenhet rikare nu i alla fall.
idag först for jag och hämtade mina och jennies saker från hannes. sen handla vi, och jennie kom ti mej en stund. men resten av dagen har jag inte ens lämnat huset.

jag är glad att vi kan prata med varandra nu och tack för det som du gjorde för mig igår. du vet vem du är







stress

sitter och "läser" på modde, ja tror inte det kommer att gå så bra i dethär provet för de känns som jag har läst hur länge som helst men ändå int kan nånting. känns som jag har inlärningssvårigheter eller nåt, typ en mildare adhd :D eller så är jag bara trög sådär annars. känns som jag har för lite tid kvar och för mycket att göra. int så smart att sitta här!


pics





en bild säger mer än tusen ord

blev utmanad av hanne,
gå till sjätte mappen i mina bilder och sedan ta sjätte bilden därifrån och publicera den. men nu eftersom ja int har några bilder i 'mina bilder' mappen så tar jag ur sjätte mappen ur min egen

så då fick jag denhär


iaf så var jag sjuk där
bilden är tagen av en just före jag for till frankrike i april
jag visste inte att jag blev fotad så jaa.. <:


en måndag

var tvungen att börja tidigare idag för att vi skulle ha prov redan vid nio, så sovmorgonen fick jag skippa och ta tidiga bussen till skolan. franskaprovet gick iaf bra, inga större problem med det och sedan gick resten av skoldagen slött
blir galen på måndagarna och tisdagarna, vi har exakt samma lektioner i nästan exakt samma ordning. och de dagarna går inte snabbt precis. jennie och jag satt och tala gamla minnen i bussen hem och insåg båda hur pinsamma vi har varit, speciellt där vid 14 år haha!




RSS 2.0