STHLM.

Åker på stockholmskryssning med tjejerna i augusti! Ooh vad bra det kommer bli! Längtar.




svaghet.

blir så arg på dig och mig själv när du kommer hit och förvirrar mig så jag inte vet vad jag vill och vad jag ska göra....

slutkörd.

Lite sömn och mycket fest. Är helt slut efter helgens jeppisdagar. Men roligt har vi haft! Har nog en del bilder att visa, men är alldeles för trött för att göra det nu. Ska lägga mig i sängen och sova tills jag vaknar imorgon. Skönt att inte ha något man måste stiga upp till.

FÖRVIRRAD.

Jag behöver tid för mig själv. Tid att tänka. Tid att försöka få någon sorts ordning på mina tankar.


för att du har ockuperat mina tankar.

Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till.


ROCKPERRYBILDER.

Eftersom jag just nu är så otroligt uttråkad har jag tid att visa några bilder från helgen. Tog väldigt få bilder, men här är några iaf.




All the time that you were gone i thought about how things went wrong.

Har gått som en zombie hela dan på jobbet. Var tvungen att stiga upp tidigare och cykla dit. Jobbigt. Skulle verkligen ha behövt mer sömn. Just nu kan jag inte sova, mitt huvud är fullt med förvirrande tankar. Och jag kan inte tänka på något annat. Kan inte koncentrera mig. Inte göra något vettigt. Ja, ibland undrar jag nog vad f*n det är för fel på mig och vad f*n jag är för person..

det man inte kan ha längtar man att få.

Har haft sommarens hittills bästa och galnaste helg! Har haft så himla kul hela tiden, verkligen! Även fast jag har en gnutta dåligt samvete över vissa saker, så kan jag inte säga att jag ångrar någonting. Är nästan lite sorgligt att denna rockperry-helg är slut nu. Nu är jag dödstrött, har verkligen knappt sovit något alls under dessa dagar. Bilder kommer kanske senare, var nämligen lite dålig med kameran. Synd, skulle ha varit kul om man fångat dessa härliga minnen på bild!

BESVIKEN

usch vad jag är sur just nu. Fick reda på vad jag har för lön idag, och det är SÄMSTA lönen jag någonsin har haft. Är så himla besviken. Vet inte ens om det är lagligt att ge såhär dålig lön åt 18-åringar. Dom sätter verkligen inget värde på det man gör. + att jag får den usla lönen först i SLUTET av augusti, fastän jag slutar jobba nästa vecka. Jaaa, känns som jag kastat bort fyra veckor av sommaren. För det var verkligen inte värt det.

14 JULI.

Har inte haft tid att blogga nu när det har varit såhär fint ute. Kan bara inte sitta inne. Har haft fullt upp med att simma och njuta av solen. Idag har det mest varit mulet, men jag har ändå jobbat så det gör inte så mycket. Ikväll ska jag på tjejkväll till isabels. Ska bli kul!


VÖRODAGAN

Gårkvällen började med förfest hos Hanne. Sedan cyklade vi iväg till rejpelt där vi spenderade resten av kvällen. Roligt var det i alla fall!



hahaha...



säg till om jag ska ta bort någon bild!

pizza

Mamma hade köpt pizza idag då hon kom hem. Den satt bra i magen!


Saker ni kanske inte visste.

Blev för ett tag sen utmanad av Hanne, att skriva ner sex saker som ni kanske inte vet om mig.

Sex saker ni inte visste om mig:


1. Jag tycker att fötter är äckliga. Skulle aldrig ta i någon annans fötter. Usch.
2. Jag äter massor av olika vitaminer och hälsotillskott, fastän jag inte vet om de egentligen har någon positiv inverkan.
3. Jag anser att man inte kan lita på någon fullt ut, förutom sig själv. Åtminstone jag kan inte det.
4. Jag har väldigt små öron. Kan aldrig lyssna på musik via en ipod eller mp3, för att domdär hörsakerna inte ryms i mina öron.
5. Har haft problem med magen (mycket magont) då jag var yngre, och har fortfarande ibland, men läkarna har aldrig hittat något fel.
6. Jag är pedant. Jag blir stressad om mitt rum är stökigt. Det gäller inte bara mitt rum utan även andra som kök, badrum osv. Städat ska det va!

Jag utmanar alla som egentligen vill.



En kväll på storsand.

Åkte iväg till storsand igår med E och några syskon. Det blev en jättehärlig kväll. Då vi kom hem såg vi luftslottet som sprängdes, så nu har jag sett hela milennium-serien.





Sommar.

Idag har jag cyklat till och från jobbet, köpt glass, simmat och badat bastu. Älskar sommaren!


tre sköna dagar.

Har haft tre sköna dagar. I fredags körde jag till stan med Jennie och reashoppade lite efter jobbet. Plånboken sa stopp för det mesta men ett och annat hittade jag nog. Igår hade vi kalas efter jobbet här hemma, lillebror har fyllt 13 år, och sedan for jag med emil till sandgroparna, vågade mig till och med i vattnet! Efteråt for vi till mig och spelade badminton, åt godsaker och kollade på "flickan som lekte med elden", som var riktigt bra! Vet att jag är sen med att ha sett den, men nu har jag iallafall gjort det. Idag har jag solat lite men utan resultat. och nu ska jag ut och äta grillmat!




MIDSOMMAR TVÅTUSENTIO.








det blir bara mer och mer klart för mig.

Känns som jag är på fel plats. Som jag borde vara någon annanstans.

orkar inteeeee

Började ju jobba i måndags och har redan hunnit tröttna. Jag luktar åldringshem. Känns som jag inte hinner göra något annat. Jag är alltid så trött då jag kommer hem. Igår for jag ju nog med Jennie till Hannes och det var en bra kväll. Men ikväll har jag inget att göra, bara en massa saker jag borde göra men inte orkar ta itu med. Till exempel städa mitt rum, tvätta kläder, städa min garderob. Allt ligger utspritt över mitt golv... sen när blev jag så slarvig? Mitt rum brukar typ aldrig vara stökigt annars. Nu ska Emil iallafall komma och cykla med mig. Jag orkar inte fara på länk och har lite dåligt samvete över att jag inte tränat på länge. Kommer gå upp hundra kilo tills skolan börjar. Sommarlovet gör mig verkligen lat!

Kommer att lägga ut bilder från midsommarn nån dag snart, då jag orkar!


RSS 2.0