INGET SPORTLOV HÄR INTE

Åtta timmars jobb idag. Är helt slut. Måste stiga upp tidigt imorgon för då ska jag köra i stan för första gången. I värsta slasket dessutom. Vet inte hur länge det tar, antagligen några timmar så jag börjar jobba senare iallafall. Men kommer bli tvungen att vara där hela kvällen då istället. suck. Jaja, snart får jag också sportlov.




22:34

Kom just hem från jobbet. Ska snart sova för att jag måste dit ganska tidigt imorgon, mycket som ska göras på kort tid. Mitt sportlov börjar som sagt först på onsdag. Gonatt.

JOBB.

Måste jobba idag. Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig. Skulle inte orka.

SPORTLOV!

Vecka 8 är slut och vi hann få klar vår tidning i skolan. Vi samlades i jumppasalen och fick se lite vad alla har hållit på med under veckan. Och Fredrik Furu har varit i vår skola idag. Det hade jag och hanne helt glömt bort. Så vi blev ganska förvånade när han hälsa på oss i lärarummet :D

Nu har jag sportlov. Eller egentligen börjar inte mitt sportlov förrän på onsdag. Ska jobba från och med imorgon till och med tisdag.


24.2

Om man kan dö av tristess så hade jag fan en nära döden upplevelse idag. Endast för att vi blev klara med allt i början och det inte fanns något mer att göra under resten av dagen. Blä. Funderar på om jag ska ut och springa eller om jag ska stanna inne och cykla på motionscykeln istället. Hmm.. måste gå ut och känna efter hur kallt det är.





BRAINSTORMING.

Gjorde ju nästan ingenting på tidningskursen idag känns det som. Jag och H skulle nog behöva en riktig spark i baken ibland för att komma igång.
Vill ha fredag och sportlov nu. Nog för att jag hamnar att jobba en del av sportlovet, men jag behöver pengarna så det är bara bra. Jaja.. ska försöka få mamma att komma ut på promenad nu. Jag tycker att hon behöver frisk luft.




VECKA 8

Hade sista teorilektionen idag.. så nu ska jag bara köra. Börja med vårt vecka 8 program idag också. Ville ju vara på yoga men gruppen var full så nu måste jag laga en skoltidning istället. Fast det är ganska lätt, gör typ ingenting. Sitter vid datorn och springer i korridorerna och ställer frågor. Det klarar jag nog i fyra dagar till.


Sådär annars är jag inte på så jättebra humör idag.. det är ganska mycket som känns helt jvla meningslöst just nu. Men ja, såna tankar får man stå ut med ibland.

TVÅ MÅNADER

Idag är det exakt två månader kvar tills vi åker till Berlin med klassen! (-:





21.2

Det är snöstorm här, eller det snöar och blåser hårt iallafall. Jag som skulle på länk har istället cyklat på motionscykeln och haft lite egna träningar. Jag har ingenting jag måste göra idag egentligen, jag har nog kommit tillräckligt långt i mitt hälsolärastudent-läsande så det behöver jag inte ha bråttomt med. Och imorgon börjar vecka 8 med specialprogram så jag är väl läxfri hela veckan. Skönt.


DU TROR FÖR BRA OM MIG.

Har jag konstaterat idag.


STÄDASTÄDA

Tog ledigt från skolan idag, hade bara en lektion så det kändes lite onödigt. Tänker ta tummen ur röven nu och börja städa mitt rum. Har redan lagat ut alla sängkläder så nu ska jag börja dammsuga. Sedan måste jag verkligen börja läsa på hälsolära, det är exakt en månad kvar tills jag skriver det nu. Bara att börja på nu då. OFF I GO.


VAD GÖRA PÅ SPORTLOVET?

Har äntligen fått bort all geggamojja ur håret så nu känns det fräscht. Vet inte vad jag ska hitta på nu, är inte trött och har ingen skola imorgon. Det känns nästan som jag fått sportlov, har ju bara vecka 8 med specialprogram kvar och sedan börjar mitt sportlov. Det tråkiga är att jag inte har några som helst planer på vad jag ska göra ännu på lovet. Har endast planer för nästa helg, men nåja, säkert hittar man på nåt.


PENKKIS

Idag har jag bland annat ålat mig igenom spagetti, fått någon äcklig ägg/deg blandning i håret, blivit nerklottad i ansiktet, kastat mig i en snödriva och varit på mulldisco. Korridoren är full av pinsamma bilder. Har ännu inte fått bort äckel smörjan ur håret, ska dränka det i balsam snart och förhoppningsvis får jag bort det, men hälften av håret åker ju med. Jaja nu är penkkis över iallafall, och nästa år är det vår tur! ABI 11!


17.2

Måste bara överleva penkkis imorgon så har jag helg sedan! Vi gjorde inget vettigt i skolan idag heller, två timmar volleyboll och finska där vi såg på film. Efter skolan har jag haft bilskola och här hemma har jag inte gjort ett skit.

SLUT PÅ PROVPERIODEN!!

PROVPERIODEN ÄR SLUT! Yes! Fyfan vad skönt. Skrev sista provet idag och det gick ganska bra tror jag. Sedan har övningskört och varit på teori. Alltid lika tråkigt med teori men nu har jag bara två gånger kvar.

ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag känns bara deprimerande om man inte har någon att vara med. Lite onödigt faktist. Nu ska jag stänga av datorn och plugga filosofer tills jag somnar. Godnatt!


We heart it


HEMMAKVÄLL

Hade tänkt åka till heidis idag med dom andra men slipper mig inte dit. Så nu när jag har snokat klart på fejjan ska jag kolla ett avsnitt av the vampire diaries. Ser inte fram emot morgondagen, då blir det att plugga filosofi. Måste anstränga mig lite mer på det nu då jag knappast skrev ett godkänt samhällsläraprov igår.


IGÅR

Gfesten igår blev ju riktigt lyckad till sist, fastän det var lite trögt i början! Men ja, jag hade roligt. Som vanligt finns det inga lyckade bilder på min kamera, absolut ingen lyckad på mig! Men nåja, här kommer en iallafall.




100210

Har haft både övningskörning och teori idag. Gick helt okej med körandet faktist. Lite ovant kanske. Hade tänkt börja läsa på nästa prov som jag har i samhällslära då jag kom hem, men har mått så himla dåligt så det har inte blivit till nåt. Hoppas inte jag har magsjukan. Känns lite som det, typiskt om jag ska få något sånt nu lagom till helgen. Nåja, kan ju bero på att jag är otroligt trött också så nu ska jag sova!

080210

Dagen började med ett sorgligt besked i skolan och inte så mycket arbete på lektionerna, skrev sedan prov och åkte hem. Har övningskört lite med mamma. Gick ganska bra faktist. Ska köra med eriksson på onsdag. Imorgon blir en jobbig dag, har vanlig skola först och sedan teori. Och då jag kommer hem sent blir det att plugga finska. Har prov på onsdag. Jaja, vet att den här veckan kommer bli tung.


Wednesday

Kom hem från bilskolan för en stund sen.. vi fick sluta tidigare idag. Och nästa vecka ska vi börja köra. Hehhe håll er borta från vörås vägar!
Annars har jag inget intressant att skriva, det blir bara massa klagomål för jag är på dåligt humör. Undrar när det ska vända..


Lättare sagt än gjort.







TUESDAY

Ska bara skriva ett snabbt inlägg, inte sitta vid datorn. Måste komma tillbaka till mina vardagsrutiner. Väldigt trög skoldag idag. Vi fick veta vad vi ska ha för vecka 8 program, vet inte ännu vad jag ska välja. Fanns ju inte direkt något som var sådär jätte intressant. Men kanske yoga, skulle vara kul att testa eftersom jag aldrig har gjort det.

BILSKOLAN

Efter skolan fick jag vänta på att bilskolan skulle börja och där satt jag lite över två timmar. Jättetråkigt... men
nu måste man ju försöka koncentrera sig. speciellt då man är som jag och inte ens kan svänga med en vespa.. haha. Kom hem ganska sent och nu har jag just varit i duschen. Mitt hår har varit så äckligt idag och är har man dålig hårdag blir allt annat automatiskt fult också. Borde klippa det. Jaja, ska kolla lite bloggar nu och sedan blir det raka vägen i säng!





RSS 2.0