310110

Har varit i jeppis hela den här helgen och det har varit superbra. Som vanligt är jag alltid så dålig med kameran.

Efter att jag kom hem har jag bara suttit med skolarbeten och sånt. Är ganska trött, känns nästan som jag har feber. Har ingen aptit heller, men kanske det beror på all mat vi åt igår? Ska iallafall tynga i mig en apelsin nu. Kan inte bli sjuk tills imorgon, för då börjar jag i bilskolan. Jag som är sämst på allt vad fordon heter... nåja, så svårt kan det väl ändå inte vara?



SOMETIMES


270110

Frös nästan fingrarna av mig på jumppa idag. Vi skida två första timmarna och usch vad det blåste! Har känt mig lite som en zombie hela dagen. Trött och slut i kroppen. Jaja, inget ovanligt nuförtiden.


!

Besviken på mig själv, igen.


TISDAG 260110

Kom för en stund sen hem från skolan. Har ätit lite nu så blev lite piggare nu i alla fall. Ska ta och fara på länk sen men först ska jag bara ta det lugnt. Ikväll måste jag försöka komma ihåg att läsa lite på ett filosofiförhör också som jag har imorgon. Brukar alltid glömma bort sånt.




JAG TAR HELG

Jag har tagit helg. Väntar på att mamma ska komma hem med mitt H&M paket nu. Sedan ska jag kolla några avsnitt one tree hill och bara ta det lugnt.



NATINATT

Har planerat att gå och lägga mig extra tidigt idag. Har varit så trött och hängig hela dan! orkar snart inte hålla upp ögonen mer. Just nu sku de passa med en ledig dag mitt i veckan..  Säger god natt nu så får vi se när jag somnar.

MÅNDAG 180110



SUCKS TO BE ALONE

Var hos Jennie igår med Annika och Bell. Det blir alltför sällan man ser dom nuförtiden så vi måste börja träffas oftare! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara det vanliga. Måste egentligen läsa på hälsolära men det har jag ingen lust att göra på en lördagskväll! Ska ladda ner någon film att kolla i min ensamhet.



140110

Mår illa. Trött är jag också. Som tur är det snart helg.



STÖRD I HUVUDET

Tröttar ut mig själv mer och mer för varje dag känns det som. Vet tyvärr inte vad jag ska göra åt det, känns inte som jag vill ändra på något ändå. Just nu sitter jag och hör på Calles nya skiva, skönaste musiken! Fast nu ska jag på länk. Kanske piggnar till lite av den friska luften så jag orkar ta itu med läxorna sen.

TISDAG 120110

Skoldagen var jobbigaste på länge. Hade magont hela dagen men nu har det iallafall gått om! Nu har jag varit på länk och ska för en gångs skull sätta mig ner och laga läxorna medans jag väntar på att mamma ska komma hem med choklad. Behöver något som piggar upp denna trista dag!




110110

Jag har haft dubbeltimme finska, hål, filosofi, geografi och samhällslära idag. Hade väldigt svårt att hålla mig vaken på den sistnämnda timmen.. klockan stod ungefär stilla. I bussen tänker jag att jag ska sova då jag kommer hem men såklart blir jag pigg direkt jag är hemma.

Har ringt och sökt sommarjobb nu i alla fall på ett ställe. Hoppas jag får det också. Hatar förresten att ringa åt okända människor. Kommer antagligen jobba hela sommaren om det går. Tråkigt, men det behövs.




LET'S DANCE

Ååh, rabih är med i årets let's dance! Är inte så intresserad annars, mest honom och elin kling jag vill se!




HELG

Skönt med helg efter två dagars skola! Jag ogillar starkt den här perioden. Fyra och en halv kurs och dessutom bara obligatoriska. Nåja, har helg nu iallafall och jag har inga planer hittills. Kom gärna med förslag någon.

Hade ju tänkt far på länk idag men det lockar inte så mycket mer i den här kylan. Ska trampa på motionscykeln istället och sedan kolla någon serie eller nåt.

Inatt drömde jag förresten om min framtida man! gissa om jag blev besviken då jag vaknade. Kändes ett tag som personen faktist fanns på riktigt haha.... synd.


weheartit

KALLT!

Tillbaka i skolan idag, bussen startade inte imorse så jag missade första timmen. Har inte satt min fot utanför huset annat än då jag gått till och från bussen. Eller jag gick faktist ut på håltimmen med S då hon skulle köpa böcker. Inte mer än så och så kommer det fortsätta alla dagar om det inte blir lite varmare nu! Trodde att jag tyckte om vintern åtminstone lite, men nä nu gör jag det inte alls!

BLOGGTORKA

Har inte orkat blogga på ett par dagar nu. Mest för att jag knappt ens har suttit vid datorn, har haft annat för mig. En dag kvar av jullovet nu och sedan börjar skolan igen. Fick en positiv överraskning då jag fick reda på att vi börjar på torsdag, trodde vi började redan imorgon. Trodde också att jag skulle ha en period utan håltimmar, men märkte just att jag inte alls kommer att ha så tunga perioder ändå. Tummen upp. Ska leta efter nån bra film att kolla nu. Känner mig nästan skyldig att publicera någon bild så det här inte ska bli för jobbigt att läsa, men just nu är jag helt enkelt bara för l a t !

020110

Okej, det finns seriöst inga passande bilder från nyåret på min kamera som jag kan visa haha. Ändå har jag ganska många. Men bilder finns säkert på någon annans blogg. Håller på att ladda ner en film nu, så ska jag sedan ta natten. Måste till eva&adam loppis imorgon och lämna mer saker, vi har ett bord där och vi har sålt nästan allt.






ÅRET 2009

Både upp- och nergångar, men ett jäkligt bra år har det varit iallafall!

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, en hel del faktist

2. Höll du några av dina nyårslöften?
minns inte ens vad jag hade eller om jag hade några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
en bekant

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?
inga alls

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
mer pengar

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
En massa datum, orkar inte räkna upp

8. Vad var din största framgång 2009?
Vet inte riktigt?

9. Största misstaget?
Ett misstag som upprepas om och om igen

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Int nåt allvarligt, men nå smått jo

11. Bästa köpet?
Don't know

12. Vad spenderade du mest pengar på?
busspengar, kläder, mat

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jajaja!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Många av lady gagas låtar, en massa!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare, fast nu mot slutet ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
varit mer rak på sak kanske

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
varit negativ i vissa situationer


18. Hur tillbringade du julen? 
Med familjen

19. Blev du kär i år?
Ja.

20. Hur många one night stands? 
-

21. Favoritprogram på TV? 
Ser inte på tv så ofta, mest på datorn

23. Bästa boken du läste i år?
Vad har jag ens läst?

24. Största musikaliska upptäckten?
Jag själv (a)

25. Något du önskade dig och fick?

Många saker

26. Något du önskade dig men inte fick?

En chans till

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Minns inte, var med Dan kanske?

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut

30. Vad fick dig att må bra?
Nära och kära

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ed Westwick. och Kevin borg haha.. om han räknas.

32. Vem saknade du?
Gamla högstadievänner och lite andra personer

33. De bästa nya människorna du träffade?
Jag har mina favoriter ;-)

34. Mest stolt över?

Klara av sånt jag aldrig trodde jag skulle göra

35. Högsta önskan just nu?
En önskan? Jag har flera

 

tror jag ska gå och sova nu mår fortfarande illa!


GOTT NYTT ÅR 2010

Jag är hemma! Är jäkligt trött efter gårdagen också. Har kanske sovit 3 timmar?

Gårdagen var jätterolig! Men vissa händelser skulle jag nog ändå klarat mig utan. Nåja, nyårsfirandet började vid Jennies lägenhet och senare for vi till en villa där vi fortsatte att fira. Helt klart roligare än förra årets nyår. Morgonen var dock inte lika kul. Kanske kommer bilder sedan, om det finns några lämpliga bilder på min kamera. Det är knappt så jag ens vågar kolla på dom själv.

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0